Nordic BIM Group Sweden - Digitaliserar Byggindustrin

Web Name: Nordic BIM Group Sweden - Digitaliserar Byggindustrin

WebSite: http://www.graphisoft.se

ID:283222

Keywords:

Group,BIM,Nordic,Byggindustrin

Description:


Succeeding Together

Vi har mjukvarorna, kunskapen och förståelsen för att hjälpa dig att implementera BIM och en digital process i dina byggprojekt. Vi hjälper dig hela vägen från tidiga skisser till en digital tvilling för förvaltning.

© LJB ARKITEKTUR OG LANDSKAP, Anders Haara

Visste du att...

Archicads marknadsandel är

%

i Norden

%

i Sverige

%

av top 50 i Sverige

Marknadsledande BIM-program för byggindustrin

Archicad

Archicad är ett komplett BIM-verktyg och innehåller ett antal funktioner och möjligheter som inte finns som standard i andra program.

Läs mer

Solibri

Solibri är världsledande inom regelbaserad modellkontroll och är oumbärlig för alla BIM-projekt. Vågar du inte säkra dig själv och ditt projekt med Solibri?

Läs mer

Twinview

Twinview är en online digital tvillingplattform för fastighetsbranschen som kopplar all data i byggnaden till en BIM-modell. Via en användarvänlig dashboard har användaren en unik överblick och kontroll över byggnaden.

Läs mer

ArchiFrame

Med ArchiFrame för Archicad kombinerar du ett av världens främsta BIM-verktyg med full frihet i byggskedet.

Läs mer

Twinmotion

Twinmotion (baserat på UnrealEngine från Epic Games) är ett intuitivt 3D- och visualiseringsprogram för alla som vill skapa högkvalitativa renderingar i form av bilder, video och panoramabilder.

Läs mer

BIMcloud

BIMcloud möjliggör samarbete i Archicad-projekt i realtid mellan personer, avdelningar och kontor oavsett var deltagarna befinner sig. Lösningen ger bättre flöde, ökad effektivitet och kommunikation mellan konstruktörerna.

Läs mer

Succeeding together

Med ett brett utbud av innovativa BIM- och PropTech-verktyg samt skräddarsydda tjänster riktade mot arkitektur, byggande och fastigheter bidrar Nordic BIM Group aktivt till en mer hållbar byggmiljö.

Kurser

För att du ska få ut så mycket som möjligt av våra lösningar erbjuder vi ett brett utbud av kurser tillsammans med våra erfarna kursledare, på vårt kontor eller online. Vi erbjuder även Kunskapsportalen där vi har online-kurser du kan gå på egen hand när det passar dig!

Ta del av de senaste nyheterna inom BIM och digitalisering. Vi håller dig uppdaterad om event, webbinarier, nya produkter mm.

Registrera dig till vårt nyhetsbrev!

Kostnadsfria event

Ett av våra viktigaste uppdrag är att sprida inspiration och kunskap till byggindustrin. Ett mycket bra sätt att göra det på är att kontinuerlig arrangera webbinarier med aktuella, viktiga och intressanta teman. Ofta bjuder vi in kunder som delar med sig av sina erfarenheter med att använda BIM i sina byggprojekt.

Vi arrangerar kontinuerligt nya, kostnadsfria event för att sprida inspiration och kunskap i byggindustrin.

BIM-TV

På BIM-TV får du enkelt tillgång till våra kostnadsfria webbinarium! Låt dig inspireras av dina branschkollegors arbetsmetoder, lär dig mer om våra produkter, BIM och digitalisering i allmänhet.

© Tillberg Design

Nordic BIM Group Sweden, tidigare Nolliplan.

Kontakta oss

Bibliotekstorget 8, 5tr
17145 Solna
Telefon +46 10-17 22 100

Integritetspolicy

Nordic BIM Group Sweden

Nordic BIM Group är ett mjukvaru- och tjänsteföretag, som har specialiserats sig på BIM och PropTech lösningar för Nordiska marknaden. Vi är helhjärtat fokuserade på att stötta våra kunder inom arkitektur, bygg- och fastighetsbranschen för att ha en positiv inverkan på miljö och hållbarhet. Med oss som partner får du inte bara tillgång till marknadens bästa digitala verktyg, du får också tillgång till vårt team av experter med djupa kunskaper och lokalkännedom. För att stötta dig på bästa sätt. När du lyckas, lyckas vi tillsammans - succeeding together.

Copyrights © 2022 All Rights Reserved by Nordic BIM Group. SupportKontakt

TAGS:Group BIM Nordic Byggindustrin

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
AsaPlastici International Group,

   AsaPlastici Intern

Eaglestone Group

  About us Eaglestone specialises in real estate development and investment, in the Belgian, French and Luxembourg markets. Our u

Ace Camps Travel | Unique Small

  

A&O IT Group | Global IT Support

   Call link

Realtor & Homes for Sale in Boul

   Please ensure Javascript is enabled for purposes of website accessibility :root{--color_0:255,255,255;--color_27:173,192,21

Sci Nordico Valle d'Aosta | Lo s

  Sci nordicoLocalità e pisteMappa delle localitàAltre attivitàAcquista il biglietto online Acquista ticket onlineSCI NORDICO Valle d&#8217;AostaLo

FAP GROUP - Connecting Real Esta

  MenuFAP GroupFAP FinanceFAP InvestESGMezzanine ReportNewsCareersContactDEFAP Group
Lietzenburger Str. 51
10789 Berlin
DeutschlandKontakt
Tel. +49 30 8

Beman Group | Augusta's Commerci

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:241,154,160;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

myFIN Group

   O nás Lidé Kontakt Kariéra Finanční služby Realitní služby

EUNITE CONSULTANCY GROUP

  Home Disclaimer Organisation

ads

Hot Websites