Usi de garaj MCA in Chisinau,

Web Name: Usi de garaj MCA in Chisinau,

WebSite: http://www.mcagrup.md

ID:280138

Keywords:

garaj,de,Usi,Chisinau

Description:


Home usi de garaj Usi de garaj Benefit si Optima in Chisinau, Usi de garaj Benefit si Optima in Chisinau, Power Door MCA Vogue MCA Usi de garaj sectionale industriale in Chisinau, Usi de garaj tip rulou in Chisinau, Preturi Preturi usi de garaj Configurator usi de garaj Preturi usi industriale Informatii utile Informatii utile Tipuri de panouri Cum masuram? Ce usa de garaj aleg? De ce usi de garaj MCA? Prezentari video usi de garaj MCA? Documentatie Documentatie Certificate de calitate Noutati Showroom Showroom Stand Expo MCA 2013 Stand Expo MCA 2012 Galerie foto Contact Contact Cine suntem

Usi de garajCalitate, diversitate si eficienta

Usile de garaj MCA se pot realiza dintr-o gama depeste 40 de tipuri de panouri cu diverse culori, suprafetecare imita lemnul si multiple tipuri de ambutisari aletablei. Usile de garaj MCA permit multiple variante de vitrare sichiar integrarea unei usi pietonale cu prag jos.Fiabilitatea si rezistenta in timp a usilor de garaj MCAsunt cele care transforma investitia in confort termic sidesign placut intr-o investitie eficienta pe termen lung.

Tipuri usi de garaj

Usi de garaj sectionale

Usile de garaj sectionale MCA se impart in 2 game: usi de garaj cu arcuri de tractiune - MCA Benefit si usi de garaj cu arcuri de torsiune - MCA Optima. Usile de garaj MCA Benefit au dimensiuni standard si reprezinta o solutie pentru garajele realizate cu dimensiuni standard, iar usile de garaj MCA Optima se pot realiza pe orice dimensiune a oricarui garaj.

Usi de garaj rulou

Usile de garaj tip rulou MCA reprezinta solutia optima pentru pentru garajele unde nu se poate monta o usa sectionala. Datorita faptului ca foaia de usa de garaj se strange pe un ax in cazul usilor de garaj rulou, in cazul usilor de garaj sectionale, foaia de usa culiseaza pe o sina paralela cu tavanul garajului. In conditiile in care ori stalpii garajului sunt prea ingusti, ori pe tavanul garajului exista o obstacol, se poate alege o usa de garaj rulou.

Usi de garaj industriale

Usile de garaj industriale sectionale se aseamana in principiu cu usile de garaj rezidentiale. Diferentele majore intre usile de garaj industriale si cele rezidentiale se poate observa la o analiza detaliata a materialelor din care este realizata. Usile industriale sunt mult mai robuste fiind gandite sa aiba o durata de viata de circa 20 de ani, in conditiile unei folosiri zilnice intense.

Beneficii usi de garaj

Construite pentru o viata

Construite dupa proiecte germane, cu norme de calitate riguroase, usile MCA Optima sunt gandite sa reziste la peste 25 000 de cicluri de actionare. Incercati sa calculati numarul de ani de utilizare plecand de la aceasta valoare, 25 000 de cicluri. Noi garantam 10 ani de functionare impecabila.

Creste valoarea casei

Usile de garaj sectionale automatizate sunt foarte practice, dau o nota moderna casei dumnevoastra si cresc valoarea acesteia. Automatizarea usilor MCA este semnata de Sommer Germania. In plus, usile pietonale realizate in ton cu usa garajului dau o nota unitara fatadei casei.

Izolare optima pe timpul iernii

Panourile groase de 40mm, garniturile elastice si rezistente la schimbarile de clima, fac din usile MCA o bariera eficienta in calea vantului, ploii si a zapezii. Chederele laterale au fost dublate pentru o izolare termica superioara. Datorita experientei unor ierni geroase, usile de garaj MCA sunt construite numai cu panouri care pot izola eficient locuinta dumnevoastra.

Noutati usi de garaj

RDC Vision+ | Noua centrala de comanda de la SOMMER


2021-10-25

Mai inteligenta, mai versatila, mai sigura si cu mai multe optiuni de conectare si configurare

Premiu de excelenta la categoria Sustenabilitate si CSR


2019-05-16

La editia din acest an a Conferintei Internationale despre Sisteme de Tamplarie si Fatade EURO-Fereastra care a avut loc la data de 19 mai, la Bucuresti, MCA Grup a fost recompensata cu un nou premiu. Distinctia i-a fost acordata in cadrul celei de-a VI-a editii de decernare a Premiilor EURO-Fereastra pentru rezultatele deosebite inregistrate in anul 2018 si contributia adusa la dezvoltarea domeniului de specialitate.

MCA Grup investeste constant in calificarea profesionista a angajatilor


2018-10-18

In cadrul MCA Grup calificarea angajatilor este o preocupare constanta, fiind considerata o conditie esentiala pentru ca produsele ce poarta marca MCA sa fie unele de cea mai buna calitate. Cursurile de calificare realizate contribuie, de asemenea, la dezvoltarea personala si profesionala a angajatilor, fiind unele profesioniste, cu recunoastere oficiala.

Alege corect!

Manual de utilizare si instalare usi de garaj MCA Benefit XL


2021-12-17

Descarcati manualul de utilizare si instalare pentru usile de garaj MCA Benefit XL

Cum se comanda arcurile de torsiune pentru usile sectionale MCA


2021-09-22

Cum se comanda arcurile de torsiune pentru usile sectionale MCA

Biblioteca obiecte 2D - usi de garaj si usi sectionale industriale MCA


2021-08-31

Obiecte digitale 2D (PDF, DWG si DXF) pentru usile sectionale MCA sunt compatibile cu aplicatii de proiectare de tip CAD.

Usi de garaj MCA

Compania SC LIFTING - LOGISTIC GRUP SRL din Chisinau, , face parte din grupul de firme MCA. Personalul companiei SC LIFTING - LOGISTIC GRUP SRL a fost scolarizat in centrul de pregatire si perfectionare MCA Bucuresti cu scopul de a oferi servicii de instalare, a usilor de garaj sectionale si a usilor sectionale industriale, cu aceeasi calitate ridicata precum restul filialelor MCA.

Site-uri MCA

www.mcagrup.ro
www.bene-fit.ro
rulouri.biz
www.grilaje-mca.com
www.copertine-mca.ro www.automatizari-sommer.ro forum.mcagrup.ro

Contact

SC LIFTING - LOGISTIC GRUP SRL
str. Uzinilor nr. 2, Chisinau,
Telefon: 079709400
E-mail: office@mcagrup.md
Website: www.mcagrup.md

©2022 MILCA SRL. | Termeni si conditii | A.N.P.C. - www.anpc.ro | MILCA SRL - CUI: RO10169504, NR Reg. Com.: J52/178/1997

TAGS:garaj de Usi Chisinau

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Usi de garaj in Popesti Leordeni

  

Process & Business Improvements

  Skip to content Menu Close A One-Day, Practitioner-Led Conference & Networking Even

MCA residential and industrial s

  Home DoorsSectional residential garage doorsIndustrial sectional garage doors Roller doors

Upcycling platform | Deko Eko

  Sign upLog inMENUENPLUPCYCLESHOPHOMEFURNITURENewspaper storageShelvesPoufsBarSeatingTablesHOME ACCESSORIESPillowsCandle holdersPillowcasesDecorBaskets

Points de vente

  

Broholm Rideklub

  Skip to contentBroholm RideklubRyttere Hesteklubber i Danmark &#8211; Ridlektioner for alleUncategorizedEn kort historie om Broholm RideklubUncategori

Galären - Fastighetsbolaget i L

   #start-top{margin-top:50px !important;}.nav-primary-desktop{box-shadow: 0 2px 12px 0 rgba(173,173,173,0.50);}LokalerParkeringOm GalärenBolage

Ridestore.se - Snowboard - Skido

  Gratis frakt & returpå alla beställningarMina OrdrarHjälpKvinnaManAktivitetVarumärkenSkapa OutfitOutdoorkollektionHögteknologisk funktion kombine

Holiday Leader

   Cos:[ oferte ]

Bost&#228;der och samh&#228;llsf

   Meny SökHoppa till innehållet Bo hos oss

ads

Hot Websites