Tio = Persoonlijk, ondernemend & excellent onderwijs

Web Name: Tio = Persoonlijk, ondernemend & excellent onderwijs

WebSite: http://www.tio.nl

ID:272138

Keywords:

ondernemend,Persoonlijk,Tio,onderwijs

Description:


Persoonlijk, excellent & ondernemend onderwijsPersoonlijk, excellent & ondernemend onderwijsAanmelden na 1 mei gewoon mogelijkAanmelden na 1 mei gewoon mogelijk

Bekijk alle hbo- en mbo-opleidingen.Bezoek een open dagOntdek meer

Business, hospitality & toerisme

Welkom bij Hogeschool Tio. Tio biedt jou persoonlijk, versneld en excellent onderwijs en heeft al jaren een uitstekende naam als erkend onderwijsinstituut. Tio's opleidingen behoren al jaren tot de beste van Nederland en gaan aan kop in diverse rankings.  

Hbo-opleidingen

in 2, 3 of 4 jaarCommerciële Economie en Ondernemerschap

Leer de kneepjes van het online-marketingvak. De marketingwereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Commerciële Economie en Ondernemerschap weet je hoe je online en offline verkopen een flinke boost kunt geven, zowel in het MKB als voor een multinational. 

Lees meer over deze hbo-opleidingCommunicatie

Welkom in de veelzijdige wereld van Communicatie en PR. Merken in de markt zetten, PR, social media … alles om jouw ideale publiek te bereiken! Met de hbo-opleiding Communicatie en PR op zak weet jij hoe je het gedrag van jouw doelgroep succesvol kan beïnvloeden.

Lees meer over deze hbo-opleidingFinancial Business Management

Financiële analyses maken, handelen in aandelen, advies uitbrengen en zorgen dat je als bedrijf in control bent. Zie jij dat wel zitten? Dan is de opleiding Financial Business Management echt iets voor jou! Balansen, begrotingen, jaarstukken en investeringsplannen: na deze hbo-opleiding kent de financiële wereld voor jou geen geheimen meer.

Lees meer over deze hbo-opleidingHotel- en Eventmanagement

Welkom in de wereld van tophotels, sterrenrestaurants, festivals en sportevenementen. De gastvrijheidsbranche is op zoek naar jou! Na de opleiding Hotel- en Eventmanagement ben jij in staat de perfecte beleving te creëren voor je gasten. Elk verblijf en evenement weet jij tot een succes te maken.

Lees meer over deze hbo-opleidingInternationaal Toeristisch Management

Dubai, Botswana, New York, Venetië; de wereld ligt aan je voeten. De reiswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding Internationaal Toeristisch Management verkoop jij de wereld, online en offline. Je stelt reizen samen, koopt scherp in en legt wereldwijd contacten.

Lees meer over deze hbo-opleidingInternational Business Management

Een glansrijke toekomst: je sluit een deal met een Amerikaans bedrijf en onderzoekt de mogelijkheden om zaken te gaan doen in Azië. De businesswereld is op zoek naar jou! Na de opleiding International Business Management leg jij makkelijk internationale contacten en creëer je zelf kansen. Deze opleiding brengt je een stap dichter bij internationaal succes.

Lees meer over deze hbo-opleidingMakelaardij en Vastgoed

Jij voelt je thuis in de dynamische wereld van makelaardij en vastgoed, of het nu gaat om woningen, kantoorgebouwen of leefgebieden. Van verkopen en onderhandelen tot waarde bepalen, beheren én beleggen... Je leert het allemaal bij de hbo-opleiding Makelaardij en Vastgoed.

Lees meer over deze hbo-opleidingHbo Rechten

Een online aankoop, je mobiele contract of een sportabonnement: je komt recht overal tegen. Ben jij geïnteresseerd in de wereld van het recht, bekijk je zaken graag van verschillende kanten en ben je oplossingsgericht? Dan is de juridische wereld op zoek naar jou! Schakel tussen het recht en de praktijk en maak het verschil door mensen en bedrijven van gericht, juridisch advies te voorzien. 

Lees meer over deze hbo-opleidingSchoevers Executive Officemanagement

Klaar om jezelf onmisbaar te maken in het bedrijfsleven? Met Schoevers Officemanagement houd jij je, als organisatieprofessional, bezig met plannen, organiseren en coördineren op hoog niveau.

Lees meer over deze hbo-opleiding

Mbo4-opleidingen

in 1 of 2 jaarCommercieel Business Management

Wie weet sluit jij de deal van het jaar! Bij de opleiding Commercieel Business Management ontwikkel jij het talent dat nodig is om carrière te maken in business. Na deze mbo-opleiding leg jij makkelijk contact met klanten en verkoop jij meer producten dan je grootste concurrent. 

Lees meer over deze mbo-opleidingHotelmanagement

Bij de opleiding Hotelmanagement leer je alles over allround management, zodat je van elke onderneming een succes kunt maken. Na deze mbo-opleiding ben je commercieel en dienstverlenend, en geknipt voor een managementcarrière in de hotellerie en eventbranche. 

Lees meer over deze mbo-opleidingMarketing en Communicatie

Welkom in de veelzijdige wereld van reclame, communicatie en marketing. De klant is koning; jij snapt dat als geen ander. Jij weet wat mensen willen. Hoe je ze overtuigt om een product of dienst te kopen. De mbo4-opleiding Marketing en Communicatie leid je op tot allround communicatieprofessional en marketingtalent.

Lees meer over deze mbo-opleidingSchoevers Management Assistant

Welkom in de veelzijdige wereld van office- en managementsupport. Als er iets geregeld moet worden, kijkt iedereen naar jou. Coördineren is je middle name. Met het mbo4-diploma Management Assistant Schoevers ben jij straks een aanwinst voor het bedrijfsleven.

Lees meer over deze mbo-opleiding

Master-opleidingen

Master of Business Administration

Na je bachelor graag je kennis verdiepen of verbreden? Kies dan voor Tio’s Master of Business Administration (MBA). 
De masteropleiding Master of Business Administration leidt je op tot academisch geschoold allround professional binnen grote organisaties en multinationals.

Lees meer over deze opleidingBezoek een open dagAmsterdam 27 augustusEindhoven 27 augustusGroningen 27 augustusHengelo 27 augustusRotterdam 27 augustusUtrecht 27 augustus

Uitgelicht nieuws

NSE 2022: Tio-studenten heel tevreden over opleidingAssociate degree-opleiding: de kick-start van je carrièreAanmelden na 1 mei gewoon mogelijkMakelaardij en Vastgoed zónder numerus fixus: alleen bij TioMeer nieuws

Hoe is het om te studeren bij de nr.1 hogeschool van Nederland?

Studeren bij Hogeschool Tio iets voor jou?

Redenen om voor Tio te kiezen

OndernemendPersoonlijkExcellentInternationale mogelijkhedenGemotiveerde studentenDocenten uit de praktijkTio aan kopSnel studerenLandelijke organisatie

Studenten, ouders en docenten over Tio

"Praktijkgericht werken bevalt me goed. De cases die we op school krijgen zijn ook heel praktijkgericht, dat vind ik fijn. Dan heb ik de stof het snelste onder de knie.”Tom van den Berg | Student International Business Tio is een unieke school en is het geld zeker waard. Inmiddels, dankzij het goede onderwijs van Tio, heeft Aurore bijna haar tweede diploma binnen!”Wilma Nanninga | Moeder van Tio-studente Aurore “Een goed netwerk is superbelangrijk. Ik ben ervan overtuigd dat ik zonder mijn Tio-netwerk niet zo veel succes zou hebben gehad.”Floris Heuer | Topfotograaf eventbranche “De wereld leren kennen vind ik geweldig! Dat kan dankzij Tio. Het internationale aspect was voor mij een belangrijke reden om voor deze opleiding te kiezen."Sophie de Weerdt | Studente Internationaal Toeristisch Management "De kwaliteit van de lessen en de deskundige docenten zijn geweldig. Ik ben nog steeds ontzettend blij dat ik voor Tio heb gekozen.”Maurits Meiboom | Student International Business Management Beste toerismestudent van Nederland: Travel Talent of the Year!Lotus van Cooten | Student Internationaal Toeristisch Management "De kleine klassen, persoonlijke benadering en docenten uit de praktijk bij Tio vind ik erg belangrijk. Ik vind het collegegeld het zeker waard."Fleur Gutmanis | Studente Internationaal Toeristisch Management “Ik ben blij met de kennis die ik via Tio heb opgedaan over de internationale zakenwereld. Ik weet nu wat mijn kwaliteiten zijn en welke richting ik op wil.”Rodney van Rijen | Oud-business-student “Het is heel leuk dat alles wordt behandeld door docenten uit de praktijk. Dat merk je echt. Hun enthousiasme, hun eigen ervaringen, het motiveert enorm."Carmen Vollebregt | Internationaal Toeristisch Management “Ik heb veel ervaring om te delen met de studenten, aangezien ik jarenlang als marketingmanager voor o.a. Nestlé heb gewerkt. Lesgeven aan Tio doe ik met veel plezier!”Peter de Lange | Docent Marketing "Je werkt en studeert in kleine groepen, je krijgt veel persoonlijke aandacht en het is erg laagdrempelig."Laura van Kessel | Oud-studente Hotel- en Eventmanagement "Tio bevalt me heel goed. Er hangt een goede sfeer, ik krijg les van goede docenten, ik zit hier helemaal op mijn plek.”Desley Klunder | Oud-student Commercieel Business Management "Ik heb voor Tio gekozen omdat ik de opleiding hier in 1 jaar kon doen, zo heb ik snel een diploma op zak. Daarnaast heeft Tio een goede naam in het toerisme.”Renée Heij | Oud-studente Stewardess Receptioniste Hostess "Ik ben aangenomen bij Gimago omdat ik tijdens mijn stages op Hogeschool Tio veel werkervaring op heb gedaan en hierdoor hard en zelfstandig kan werken.”Maxime Willemse | Eventmanager bij Gimago “Iedereen kent elkaar en de school heeft een warme en gezellige sfeer. Natuurlijk speelde ook het versneld kunnen studeren mee.”Thom Evers | Student Hotelmanagement
Bezoek een open dagAmsterdam 27 augustusEindhoven 27 augustusGroningen 27 augustusHengelo 27 augustusRotterdam 27 augustusUtrecht 27 augustusIndividuele open dagAmsterdam9 augustus & 10 augustusEindhoven8 augustus & 9 augustusGroningen9 augustus & 10 augustusHengelo9 augustus & 10 augustusRotterdam8 augustus & 9 augustusUtrecht8 augustus & 9 augustusOpleidingenCommerciële Economie en OndernemerschapCommunicatieFinancial Business ManagementHotel- en EventmanagementInternationaal Toeristisch ManagementInternational Business ManagementMakelaardij en VastgoedHbo RechtenSchoevers Executive OfficemanagementCommercieel Business ManagementHotelmanagementMarketing en CommunicatieSchoevers Management AssistantMaster of Business AdministrationServiceContact©1969 - 2022 Hogeschool Tio. Alle rechten voorbehouden.Open dagen / proefstuderen

TAGS:ondernemend Persoonlijk Tio onderwijs

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Paragon Solutions

  ΑρχικήProjectsΕπικοινωνία✓ Innovation✓ Flexibility✓ Reliability✓ PerseveranceWebsite Design :✓ Imaginative✓ Functional✓ Minima

Truck1 - trucks, semi-trailers,

  searchclosemenuclose LeasingPlace a want adSellAbout Truck1Paid services pricingUS|EURLanguageInternational - EnglishAlgérie - FrançaisAngola - Port

W E B R A N D T | For Interacti

  ContactForInteraction design
& webdevelopment06 23 61 5505
info@webrandt.nl IntroductieRecente ProjectenIntroductie Over ons
Ontwikkelen van mooie

ICEEFT – The International Cent

   Skip to primary navigation Skip to main contentMembers Website ICEEFTThe International Centre For Excellence In Emotionally Focused TherapyHomeAbout

Video Production | Symage Media

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:200,184,144;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

Market Probe International

   :root{--color_0:255,255,255;--color_27:200,184,144;--color_1:255,255,255;--color_2:0,0,0;--color_3:237,28,36;--color_4:0,136,203;--col

Geldwäscheprävention von PEQUR

  Zum Inhalt springen.fusion-body .fusion-builder-column-0{width:25% !important;margin-top : 0px;margin-bottom : 0px;}.fusion-builder-column-0 > .fusion

Monte Escalier Design et Esthét

  Menu Découvrez le concept des monte-escaliers Stannah CollectionLes motifsNous contacterTous les monte-escalierDes monte-escaliers qui s'habillent se

Information för dig som behandl

  

Limwand Creative Innovation | On

  FacebookLinkedinTwitterLimwand Creative InnovationOntwerp, Ontwikkeling, Innovatie, FotogravieHome Ontwerpen Ontwikkelen FotografieSiqu Sports Laatste

ads

Hot Websites