Logistiikka | Sisälogistiikan ammattimessut

Web Name: Logistiikka | Sisälogistiikan ammattimessut

WebSite: http://www.logistiikkamessut.fi

ID:271130

Keywords:

Sis,Logistiikka,ammattimessut,logistiikan

Description:


Logistiikka-messut

14.–15.9.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Joustavaa sisälogistiikkaa

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Samanaikaisesti elintarviketuotannon koneet ja raaka-ainevalmistajat esittelevä Elintarviketeollisuus-messut.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi›Varaa messuosasto›Rekisteröidy kävijäksi›
Samaan aikaanEuroSafety›Elintarvike-
teollisuus-messut›Työhyvinvointi-messut›

Pääyhteistyökumppanina logistiikan suurmestari Valio

Logistiikka- ja Elintarviketeollisuus-messujen kumppanina nähdään ja koetaan Valio. Ruokatalo tuo tapahtumaan oman tietoutensa sisälogistiikan ketteristä ratkaisuista ja maidontuotannon ympäristövaikutuksista niin tuotannossa kuin kuljetuksessa. Tulevaisuuden hiilineutraali maito tarkoittaa, että päästöjä vähennetään ja sidotaan ilmasta vähintään sama määrä kuin niitä syntyy maitotilalla, kuljetuksissa, tehtaalla ja pakkausten valmistamisessa sekä muualla maidon matkan varrella. Tutustu Valion kumppanikolumneihin.

Lue lisää

Maksuton rekisteröityminen avoinna tapahtumaan saakka

Messuilla pureudutaan joustavan sisälogistiikan mahdollisuuksiin esimerkiksi automatisoitujen työympäristöjen ja ketterien ohjelmistojen kautta. Messujen ohjelmasisällöt nostavat esille puheenaiheita uusista toimintamalleista ja henkilökunnan mukautumisesta uusiin järjestelmiin.

Yksi rekisteröityminen avaa ovet yhteensä neljään tapahtumaan. Samanaikaisesti järjestetään myös Logistiikka-, EuroSafety- ja Työhyvinvointi-messut. Syyskuussa messuhallit kihisevät raudan lujaa ammattilaisuutta eri alojen huipuilta. Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messujen pääyhteistyökumppanin toimii Valio.

Lue lisää

Haluatko mukaan messuille?

Ota yhteyttä myyntiin ja varaa osastopaikkasi syksyn 2022 tapahtumaan nyt.

#samassapaketissa Tampereella Elintarviketeollisuus-messut.

Lue lisää

Sisälogistiikka kuntoon

LOGYn Sisälogistiikkafoorumissa puhuttavat toimivat, tehokkaat ja innovatiiviset sisälogistiikan ratkaisut, joilla voidaan tuottaa merkittävää lisäarvoa yrityksen koko toimitusketjuun.

Yhdistys palkitsi 2018 tapahtuman yhteydessä LOGYn Sisälogistiikan innovaatio 2018 -tunnustuksella forssalaisen Jomet Oy:n kehittämän pahvilaatikoiden madallus- ja kansituskone Trimpackin.

Lue lisää

Kohtaamisia ja kauppaa

Logistiikka 2022 on alan merkittävin sisälogistiikan asiantuntijoiden verkostoitumistapahtuma Suomessa.

Messuilla on mukana alan kiinnostavimmat toimijat ja palveluntarjoajat sekä esitellään sisälogistiikan uusimmat innovaatiot ja ratkaisut case-esimerkkejä unohtamatta.

Tervetuloa Tampereelle!

Lue lisää

Samassa paketissa asiaa pakkauksista ja elintarviketeollisuudesta

Logistiikka-messujen kanssa yhtäaikaisesti järjestetään Elintarviketeollisuus-messut, joka tarjoaa kaiken, mitä tarvitaan laajemman mittakaavan elintarviketuotantoon koneista ja laitteista prosessiin ja järjestelmiin. Tapahtumakokonaisuudessa on mukana alojen toimijoita ja asiantuntijoita, jotka esittelevät palveluita, tuotteita sekä uusinta tietoutta.

Lue lisää

Ohjelmassa MM.

Sisälogistiikkafoorumi: Verkkologistiikkaa nyt ja tulevaisuudessa
ke 14.09.202210:30-12:15

Tervetuloa mukaan Suomen Osto- ja Logistiikkayhdistys LOGY ry:n Sisälogistiikkafoorumiin. Tapahtuma on avoin kaikille messukävijöille.

Sisälogistiikan innovaatiopalkinnon jako
ke 14.09.202212:00-12:15

Sisälogistiikan innovaatiopalkinnon tarkoituksena on edistää kotimaisen sisälogistiikan kehittymistä ja innovointityötä palkitsemalla alan osaajia.

Teollisuuden logistiikka, Limowa
ke 14.09.202213:00-14:25

Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja. Tutustu tarkemmin sisältöön!

Logistiikan automaatio, Limowa
ke 14.09.202215:00-16:30

Tervetuloa kuulemaan asiantuntijoiden puheenvuoroja. Tutustu tarkemmin sisältöön!

Vastuullista ja kestävää logistiikkaa, Transval
to 15.09.202213:30-14:30

Transvalin asiantuntijat keskustelevat ajankohtaisista aiheista logistiikassa mm. vastuullisuudesta, työturvallisuudesta ja jatkuvasta kehityksestä tuoreiden case-esimerkkien kera.


Selaa ohjelmaa›

“Näiden messujen yksi merkittävä tehtävä on esitellä alan uutuuksia, mitä painotettiin myös päätettäessä seuraavan tapahtuman ajankohtaa. Logistiikka-messuilla valmistajatkin satsaavat Euroopassa näyttelytoimintaan ja alan yrityksillä on jälleen riittävästi uusia innovaatioita ja malleja esiteltäväksi logistiikka-alan ammattilaisille”

–Heikki Ojanperä, johtaja, Teknisen Kaupan ja Palveluiden yhdistys ry

“Logistiikka-messut ovat meille tärkeä tilaisuus, koska siellä kokoontuvat laajasti alan vaikuttajat. Kohtaamme messuilla sekä asiakkaamme että yhteistyökumppanimme ja pääsemme esittelemään isolle yleisölle uusimmat sisälogistiikan ratkaisumme. Alan kehittäjät löytyvät näytteilleasettajien listalta, joten suosittelen osallistumaan.”

–Mira Sohlman, Business Director, Commerce, Leanware Oy

“Logistiikka-messuilla tapaamme suomalaiset alan ammattilaiset ja pääsemme tutustumaan logistiikan ajankohtaisiin ratkaisuihin. Oma aktiivisuus ja messuosallistumisen suunnittelu ovat myynnin onnistumisen kannalta a ja o. Meille Logistiikka-messut tarjoavat mahdollisuuden tuoda sekä omaa että jäsentemme toimintaa ja osaamista esiin. Saamme messuilta uusia kontakteja verkostoomme, mikä helpottaa myyntiä tulevaisuudessa.”

–Henri Ahlqvist, toiminnanjohtaja, Limowa

“Voin suositella Tampereen Logistiikkamessuja lämpimästi. Logistiikkamessut ovat loistava mahdollisuus verkostoitua ja löytää uusia yhteistyökumppaneita sekä kuulla mielenkiintoisia esityksiä ajankohtaisista aiheista.”

–Markku Henttinen, Toimitusjohtaja, LOGY ry

Näytteilleasettajana MM.

- Näytteilleasettajat päivitetty 14.4.2022 -AEL-Amiedu Oy / TaitotaloAksulit OyAlgol Technics OyBITO VarastotekniikkaChristian Berner OyConstructor Finland Oy KASTENDL Software OyElement Logic Finland OyeSend Finland OyEurobox Finland OyExide Technologies Oy / GNB Industrial PowerFinnsiirto OyGLI Express Oy / GLI Yhtiöt OyHandheld Finland OyHelsingin Satama OyJTA-Connection OyJuhlaForumKauko OyKovasatKuljetus&Logistiikka -lehtiLeanware OyLIMOWA RyLogistikas OyLogisTila Oy LKVMaslog OyMechaul Vaakalaitteet OyMosca Direct Finland OyOptiscan OyProcomp Solutions OyRoltex OySA-TU Logistics OySagax Finland Asset Management OySchmalz Ab OySigma Trukit OySigma Trukit OySSI SCHÄFER OYSTILL FINLAND STILL Sverige AB, sivuliike SuomessaSTILL FINLAND STILL Sverige AB, sivuliike SuomessaStorit OyKaikki näytteilleasettajat›

Yhteistyössä:

Valio ‒ Suomen vastuullisin brändi

Yhdessä suomalaisen meijeri- ja elintarviketeollisuuden kärkiyrityksen kanssa nostamme esiin ajankohtaisia sisälogistiikan ja elintarviketeollisuuden teemoja: edistämme vastuullisuutta sekä hyvinvointia innovaatioiden avulla. Valio on edelläkävijä paitsi elintarviketeollisuudessa myös tilaustoimitusketjun kehityksessä ja jakelupalveluissa tarjoamalla varastointi- ja jakelupalveluita asiakkailleen. Markkinoinnissa ja tapahtuma-aikana tuomme esiin raikkaita näkökulmia alan muutoksesta case-esimerkein, esityksin ja puheenvuoroin. Suomalaiset valitsivat Valion Suomen vastuullisimmaksi brändiksi seitsemättä kertaa peräkkäin.

#Logistiikka2020

14.–15.9.2022
Tampereen Messu- ja Urheilukeskus
#Logistiikka

Suomen merkittävin logistiikka-alan messutapahtuma esittelee sisälogistiikkaa sekä logistiikka- ja varastointipalveluja. Messut tarjoaa apua myös logistiikka- ja toimitusketjun hallintaan, varastonkiertoon ja logistiikan ulkoistamiseen. Esittelyssä on myös trukit ja lisälaitteet, ICT-järjestelmät ja mobiiliteknologiat.

Samanaikaisesti elintarviketuotannon koneet ja raaka-ainevalmistajat esittelevä Elintarviketeollisuus-messut.

Tervetuloa näytteilleasettajaksi›Varaa messuosasto›Rekisteröidy kävijäksi›

Aukioloajat

Keskiviikkona 14.09.2022 klo10:00-17:00
Torstaina 15.09.2022 klo10:00-16:00

Ajankohtaista

23.05.2022
3+1 syytä, miksi työllistyä logistiikka-alalle
13.04.2022
Valion maitotilalliset ja koko tuotantoketju yhdessä rakentavat hiilineutraalia, suomalaista maidontuotantoa
11.03.2022
Tuotannon turvaaminen korona-aikana on tärkeintä
16.02.2021
Tampereen Messut siirtää loppukevään 2021 messutapahtumat
23.09.2020
Elintarviketeollisuus- ja Logistiikka-messut saivat kumppanikseen Valion
08.06.2020
Valion kumppanuus siirtyy messujen mukana kevääseen

TAGS:Sis Logistiikka ammattimessut logistiikan

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Diesis Audio - Diffusori acustic

   Menu Vai al contenutoHomeSpeaker Roma TriodeRomaCaput MundiAuraBonham TributeLudosElettroniche NeptuneEvento 20-11ReviewNewsContatti ItalianoEnglis

Eldercare Services and Assistanc

  Your One-Stop Solution for Senior Services. Call (636) 245-1252 and Get Your FREE Nursing Home or Home Health Care Consultation From Our Team Open

Sistemi trattamento aria, ventil

   MenuChi SiamoFocusDownloadReferenzeContatti#filtrazione {border-top: 6px solid #8fb783;}#filtrazione:hover,#filtrazione:focus,#filtrazione.active {ba

Janitorial Services & Commercial

  Call Now For Your Free Estimate1-877-580-3980

RED: Sistemi a Biomassa e Sistem

   Per migliorare il funzionamento dei siti appartenenti a MCZ Group utilizziamo i cookies. Continuando a navigare sul si

Rogo-Sampaic - Distributeurs gro

   X Ce site utilise des cookies internes et de tiers pour collecter des informations nous aidant à optimiser votre n

Доставка из ресто

   Доставка от900₽ Eжедневн

Kotisivut Verkkokauppa Kassaj&au

  /* Chrome, Safari, Edge, Opera */input::-webkit-outer-spin-button,input::-webkit-inner-spin-button { -webkit-appearance: none; margin: 0;}/* Firefox

Siskosten Vihannestila

  EtusivuTuotteetEsittelyYhteystiedotRekrytointiHistoriaReseptitKotimaisia herkkuja meidän kotoa teidän kotiin.Siskosten Vihannestila sijaitsee L&auml

SVS, Schoonmaak, Opleidingen, Ba

  

ads

Hot Websites