Keto Actives – Az első számú termék, amely segít a súlyvesztésben!

Web Name: Keto Actives – Az első számú termék, amely segít a súlyvesztésben!

WebSite: http://www.ketoactives.hu

ID:364468

Keywords:

els,sz,Az,Keto

Description:


A LEGJOBB ÉTREND-KIEGÉSZÍTŐ A SÚLYVESZTÉSHEZ!

Ajánlott keto diétát követő személyek számára, Segíti a zsírok anyagcseréjét és azok tárolásának csökkentését, Csökkenti a nassolási késztetéseket és a hirtelen éhségrohamokat, Energiát biztosít az edzéshez.

A Keto Actives egy modern étrend-kiegészítő, amely segít a fogyásban, még akkor is, ha a test legnehezebb részeiről van szó. Képes újra formába hozni Önt, és garantáltan jobban fogja érezni magát!

RENDELJE MEG MOSTAz elégedettség garantált, máskülönben megtérítjük az árát

Fogyni fog derékból! Akár néhány centimétert is havonta!

Több energiája lesz a napi gyakorlatokhoz!

Egészséges diétát folytathat áldozatok nélkül!

A teste a táplálkozási ketózist választja!

A szakértők egyetértenek abban, hogy a Keto Actives működik

A legfrissebb kutatások eredményei szerint a keto diéta – A magas szénhidráttartalmú diétákhoz viszonyítva – jelentősen befolyásolja az inzulinszint csökkenését. Ez a kezelés a megkezdést követő 2 héten belül fogyást eredményezett. A közhiedelemmel ellentétben a bevitt zsírmennyiség növelése nem feltétlenül káros az egészségére. Bizonyított, hogy az alacsony szénhidráttartalmú étrend javíthatja az elhízott emberek egészségi mutatóit, mint például a lipoprotein profil kedvező változásait, az inzulin- és glükózszintet az üres gyomorban, a gyulladásos folyamatok súlyosságának mutatóit, például kiválasztott interleukinok vagy TNF-alfa.

A Keto Actives természetes összetevők kombinációja, amelyek támogatják a testet az elhízás elleni küzdelemben! A csípős fűszer és a keserű narancs kivonat használatának köszönhetően csökkenti a testzsírt. Továbbá elősegíti a vér normális koleszterin és glükóz szintjének fenntartását, és szabályozza az inzulin kiválasztását a cukorbetegség elleni küzdelemben. A felhasznált összetevők segítenek megakadályozni az éhségrohamokat. A Keto Actives a fizikailag aktív személyeknél az oxidatív stressz enyhítésével javítja az edzési eredményeket.

Anna Zajdel, dietetikus

100% természetes alapanyagok!

ForsLean® - indiai csalángyökér-kivonat [10% forskolin] – nem mellékvese adenilil-cikláz stimulátorként működik, elősegíti a zsírok lebontását. A tanulmányok kimutatták a forskolin jótékony szerepét a testzsír csökkentésében és a karcsú test megtartásában. A 250 mg-os ForsLean® 12 hétig tartó használatát követően az egyének a testsúly és a test zsírtartalmának jelentős csökkenését és a zsírmentes testtömeg jelentős növekedését figyelték meg egy placebóval összehasonlítva. Clarinol®, konjugált linolsav (CLA) - linolsav (LA), ami segít fenntartani a vér normál koleszterinszintjét. A tanulmányok kimutatták, hogy a CLA felgyorsítja az elhízott emberek zsírégetését; emellett elősegíti a lábak karcsúsodását és csökkenti a derék- illetve csípőbőséget. A kutatások kimutatták, hogy a CLA étrend-kiegészítőként történő hozzáadása elegendő ahhoz, hogy olyan pozitív változásokat tapasztaljunk, amelyek függetlenek az étrendtől és a testmozgástól. Természetes vízmentes koffein - növeli a koncentrációt és a kitartást, továbbá minimalizálja a fizikai tevékenységet követő kimerültséget. Keserű narancs gyümölcskivonat - elősegíti a lipid anyagcseréjét és a testsúly ellenőrzését. Használata hatással van az emésztőrendszer működésére. Fekete bors gyümölcskivonat - elősegíti az emésztőnedvek kiválasztását, növeli a tápanyagok felszívódását, szabályozza a bélmozgást. Ashwagandha-gyökér kivonat - segít a testsúly ellenőrzésében, jótékony hatással van az energiaszintre. Capsicum-kivonat - lehetővé teszi a súly szabályozását, és ideális egyensúlyt biztosít az emésztőrendszer számára. Króm - fenntartja a vér normális vércukorszintjét, befolyásolja a makrotápanyagok anyagcseréjét. Ellenőrizze az összetevők teljes listáját

A Keto Actives egy teljesen természetes, fogyasztó hatású étrend-kiegészítő. Rövid és átlátható összetevő-listát tartalmaz, felesleges töltőanyagok nélkül. Az ellentmondásos magnézium-sztearát használata helyett a Keto Actives a NuRice, egy hipoallergén tapadásgátló használatát választotta.

RENDELJE MEG MOST

A Keto Actives rendszeres használata hatékonyan segíti elő a fogyást!

A Keto Actives diéta

Normál, kiegyensúlyozott étrend

Hetek Súly: 116kg 68kg Súly: 83kg 74kg Súly: 91kg 76kg RENDELJE MEG MOST Dietetikusok készítették Ezt a terméket vegetáriánusok is használhatják Kedvező és diszkrét szállítás Csak természetes összetevők

Gyakran ismételt kérdések

01. Mi a Keto Actives? A Keto Actives egy többkomponensű étrend-kiegészítő, amely elősegíti a testsúly kezelését. Olyan emberek számára készült, akik természetes módon szeretnének fogyni. 02. Biztonságos a Keto Actives? Igen, a Keto Actives természetes étrend-kiegészítő, amely csak kiváló minőségű összetevőket tartalmaz. 03. Hogyan szedjem a Keto Actives-t? Vegyen be naponta két kapszulát vízzel. 04. Mennyi időre elég egy csomag Keto Actives? A csomag 30 napra elegendő. 05. Mikor kezdem el látni a kezelés hatásait? A Keto Actives használatával mindössze néhány héten belül láthatóak lesznek a hatások. 06. Hány kapszulát tartalmaz egy csomag? A csomag 60 kapszulát tartalmaz.

Használja ki a keto-diéta és a ketonok erejét, és szerezze meg a KETO ACTIVES-t!

Fogyjon a testével harmóniában!

RENDELJE MEG MOSTaz elégedettség garantált, máskülönben megtérítjük az árát
English - UK English - USA Polski Italiano Deutsch Deutsch - Schweiz Deutsch - Österreich Français Español Español - Méjico Nederlands Português Svenska Magyar Indonesia Ελληνικά Românesc Český 繁體中文 - 香港 English - 香港 Türk Malaysia Dansk Norsk Singapore 한국어 الإمارات العربية المتحدة Slovenský English - Australia English - Canada Lietuvių Latvijas Eesti Keto Actives © 2022 Minden jog fenntartva

Szerződési feltételek / Adatvédelmi irányelvek / Partnerprogram / Kapcsolat

1. A termék megrendelése a weboldalon eszközlhető.

2. A megrendelések a nap 24 órájában, az egész év folyamán megtehetők.

3. A munkanapokon 11.00 után, szombaton, vasárnap és ünnepnapokon megtett megrendelések a következő munkanapon kerülnek realizálásra.

4. A megrendelés realizálásának szükséges feltétele az adatok helyes megadása az internetes üzletben. A telefonszám és/vagy email cím megadása szükséges a megrendelés felvételéhez és realizálásához. A 3 munkanap alatt nem visszaigazolt megrendelések nem kerülnek realizálásra. A realizálásra elfogadott megrendelések telefonon, vagy emailen megerősítésre kerülnek.

5. A kételyeket kiváltó megrendeléseket az Üzlet személyzete verifikálja - az ilyen megrendelést az Üzlet törölheti. A megrendelő erről értesítésre kerül.

6. A megrendelt áru postán/futárral kerül kiküldésre - a kiszállítási idő körülbelül 7 munkanap. Ennek időtartama elhúzódhat. Amennyiben az áru nincs raktáron, a Megrendelő erről, valamint a megrendelés elhúzódásának tényéről értesítést kap. Amennyiben a Megrendelő nem egyezik bele a megrendelés teljesítésének elhúzódásába, lemondhat a megrendelésről, vagy lemondhat arról a tételről, mely a teljesítés realizálását elhúzza.

7. A bemutatott kínálat nem kereskedelmi ajánlat, csupán meghívás a fogyasztók számára ajánlattételre.

8. Annak ellenére, hogy minden tőlünk telhetőt megteszünk, nem garantáljuk, hogy a közzétett termékleírások nm tartalmaznak hibákat, ami nem képezheti követelések alapját.

9. A Key Player Limited cég fenntartja a jogot a megrendelés teljesítésének indoklás nélküli elutasítására.

10. Az üzlet személyzete vagy a rendszer által hibásan felvezetett áru termék vétele esetén a vevő erről tájékoztatást kap és a megrendelés törlésre kerül.

11. A megrendelések egész Európa, Észak-Amerika, Dél-Amerika, Afrika, Ausztrália, Óceánia és Ázsia területén realizálásra kerülnek.

12. A megrendeléskoz a cégünk számára átadott személyi adatok feldolgozója kizárólagosan a Key Player Limited, Dubai Airport Freezone, Building 6EA, Dubai, United Arab Emirates. A személyi adatok marketing célból nem kerülnek egyéb alanyok számára átadásra.

13. Előfizetés esetén az áru az Üzelet bankszámláján a megrendelés értékének 100%-os ellkönyvelése után kerül elküldésre.

14. Miután a Key Player Limited kizárólagosan küldemények útján értékesít, a vevő a vásárlástól elállhat az áru vásárlásától számított 10 naptári napon belül - a visszatérítést írásbeli nyilakozattal kell igazolni. Az áru nem viselheti használat nyomait és gyári csomagolásban kell lennie.

15. A Key Player Limited cégre az Egyesült Arab Emírségek jogszabályozása érvényes. Ennek köszönhetően az egész világon tudjuk az Önök számára biztosítani a legmagasabb standardokat és a legjobb termékeket. Az EU jogszabályozás alkalmazása nem lehetséges.

16. A Key Player Limited cég székhelye az Egyesült Arab Emírségekben található. Az ügyeletek az Egyesült Arab Emírségekben található szerverek közvetítésével kerülnek realizálásra. A biztonsággal, jogszabálysértéssel, szellemi tulajdonnal kapcsolatos kérdések az Egyesült Arab Emírségek jogszabályai szerint kerülnek elbírálásra. A weboldahoz való hozzáféréssel és annak használatával kapcsolatos kérdések az Egyesült Arab Emírségek jogszabályai szerint kerülnek elbírálásra. A weboldahoz való hozzáféréssel és annak használatával kapcsolatos jogi/bírósági eljárásokra az Egyesült Arab Emírségekben kerül sor. Jogi eljárások/perek esetén Ön elfogadja, hogy azok az Egyesült Arab Emírségek jogszabályai szerint kerülnek lefolytatásra.

17. A Megrendelés megtétele a szabályzat rendelkezéseinek elfogadását jelenti.

Tiszteletben tartva Internetes webhelyeink Felhasználóinak adatainak védelmét, Adatvédelmi politikát alkalmazunk.

Adatvédelmi politika

1. A jelen Adatvédelmi Politika meghatározza a Felhasználóktól a KetoActives.hu webportál használata során megszerzett személyes adatok feldolgozásának és védelmének szabályait. A webportál a https://ketoactives.hu internet címen tevékenykedik (a továbbiakban „Weboldal”), melyet a Key Player Limited kezel, székhelye Egyesült Arab Emírségek, címe: Key Player Limited, P.O. Box 231351, Dubai, Egyesült Arab Emírségek.

2. A „Felhasználó“ az Adatvédelmi politika értelmezésében a Weboldalt használó természetes személy.

3. A Weboldal használata egyenértékű a jelen Adatvédelmi politikában leírt szabályok és feltételek Felhasználó általi elfogadásával.

Személyes adatok

1. Az Európai Parlament és a Tanács (EU) 2016/679 számú (2016. április 27.), a természetes személyeknek a személyes adatok kezelése személyes adatok kezelése tekintetében történő védelméről szóló rendelet („Rendelet”) szerint a Key Player Limited, székhelye Egyesült Arab Emírségek, címe: Key Player Limited, P.O. Box 231351, Dubai, Key Player Limited (elnevezése az Adatvédelmi Politikában: „Key Player Limited”), tájékoztatja, hogy a Felhasználó által a Weboldal használatával kapcsolatosan vagy annak használata során megadott személyes adatok Adatkezelője. A személyes adatok a Rendeletnek megfelelően kerülnek feldolgozásra, valamint az annak tartalma szerinti esetekben, a Felhasználó engedélyével.

2. A Key Player Limited kizárólagosan az adás-vételi szerződés megkötéséhez, a Key Player Limited-hez intézek kérdésekre való válasz megadásához, a saját szolgáltatások marketingjéhez és a saját ajánlatával kapcsolatos információ átadásához szükséges adatokat gyűjti.

3. A megrendelés megtétele során a Key Player Limited a publikált nyomtatványokból begyűjti a Felhasználó által megadott adatokat. Az adatok terjedelme:

vezetéknév és utónév, e-mail cím, lakcím vagy székhely, levélcím, telefonszám. a fizetéssel kapcsolatos adatok (ebben a számlaszám és a hitelkártya rövidített száma).

4. A Rendelet rendelkezései által megkövetelt esetekben a Felhasználó általi, a személyes adatai feldolgozására vonatkozó engedély megadása elektronikus formában történik, a megrendelés megtétele vagy a Weboldalon történő egyéb tevékenység során a megfelelő mező bejelölésével. A felhasználó bármikor visszavonhatja a személyes adatok feldolgozására adott engedélyt.

5. A Weboldalon szükségesként megjelölt adatok megadása önkéntes jellegű, de elengedhetetlen a szerződés megkötéséhez és az áru leszállításához a Felhasználó számára. Amennyiben a Felhasználó nem teszi hozzáférhetővé a szükséges személyi adatokat, nem lesz lehetséges a Felhasználó beregisztrálása a Webportálon, vagy az áru leszállítása a Felhasználó számára.

6. A Felhasználó által átadott személyes adatok Key Player Limited általi feldolgozásának alapja a szerződés végrehajtásának szükségessége, valamint - a Felhasználó követelésére - a megfelelő lépések megtételéhez annak megkötése előtt (a Rendelet 6. cikkelye 1. bek. b) pontja). Saját szolgáltatás marketingje, valamint a Key Player Limited általi, saját ajánlatával kapcsolatos információnak a Felhasználó által megadott e-mail címre küldés esetén az adatok feldolgozásának alapja a Key Player Limited jogilag indokolt érdeke (a Rendelet 6. cikkelye 1. bek. f) pontja). Az adatoknak a Key Player Limited saját termékeiről szóló információ küldés céljából történő átadása lehetővé teszi információ küldését a Felhasználónak az aktuális ajánlatról. Amennyiben a Felhasználó számára Hírlevél szolgáltatások kerülnek nyújtásra, az adatok feldolgozása alapja a Felhasználó engedélye (a Rendelet 6. cikkelye 1. bek. b) pontja), melyet a Felhasználó bármikor visszavonhat.

7. A Felhasználó személyes adatai a Felhasználó azonosítását lehetővé tevő formában kerül tárolásra, nem tovább, mint az szükséges azokhoz a célokhoz, amelyekért a személyes adatok gyűjtésre kerülnek és a jogszabályok szerint feldolgozásra kerülnek. Ebből kifolyólag a személyes adatok az adás-vételi szerződés teljesítéséhez szükséges ideig kerülnek tárolásra. Ez után az időszak után az adatok feldolgozásra kerülnek az esetleges potenciális, pl. követelésekkel kapcsolatos viták rendezése érdekében (ez az időszak tartalmazni fogja a szerződésből eredő követelések elévülési idejét, az érvényes jogszabályoknak megfelelően).

A Felhasználó jogai és kötelességei

1. A Felhasználó jogosult betekinteni a személyes adatok tartalmába és követelheti a személyes adatok kiegészítését, frissítését, áthelyezését, feldolgozásának korlátozását, helyesbítését, azok feldolgozásának időszakos vagy tartós leállítását, vagy azok törlését, ha azok nem nem teljesek, nem aktuálisak, nem valósak, vagy a jogszabályok megsértésével kerültek megszerzésre, vagy már nincs szükség azokra azon célok teljesítéséhez, amelyek miatt megszerzésre kerültek.

2. Amennyiben a Felhasználó adatai saját szolgáltatások és termékek marketingje céljából kerülnek feldolgozásra, a Felhasználó bármikor írásos formában, megindokolva kérheti adatai feldolgozásának megszüntetését, különleges helyzetre hivatkozva, vagy ellenkezhet az adatainak ilyen célú feldolgozásával.

3. A Key Player Limited lehetővé teszi a Felhasználó számára a személyes adatainak törlését az adatbázisból a Felhatalmazó követelésére vagy a Rendelet rendelkezései alapján.

4. A Key Player Limited megtagadhatja a személyes adatok törlését, amennyiben a Felhasználó megszegte a Weboldal szabályzatát vagy az érvényben levő jogszabályokat és a személyes adatok megőrzés elengedhetetlen a szabálysértés körülményeinek megvizsgálása és a Felhasználó felelősségének megállapítása számára.

5. Amennyiben a Felhasználó a Weboldalon egyéb személyek személyes adatait (ebben azok vezeték és utónevét, címét, telefonszámát vagy e-mail címét) adja meg, azt kizárólagosan az érvényes jogszabályok és egyéb személyes személyes javainak megsértése nélkül teheti meg.

Az adatok védelme

1. A Felhasználó személyes adatainak nem meghatalmazott személyeknek történő kiadásával, nem jogosult személy általi gyűjtésével, az érvényes jogszabályoknak megszegésével történő feldolgozásával, valamint azok elveszítésével, megsérülésével vagy megsemmisítésével szembeni védelme céljából technikai és szervezési intézkedések kerülnek foganatosításra, a feldolgozott személyes adatoknak a veszélyeknek és védett adatok kategóriájának megfelelő védelem biztosítására.

2. Különösen az Adatkezelő alkalmaz technikai eszközöket az adatok arra nem jogosult személyek általi megszerzésének és módosításának megelőzésére. Ezen túlmenően a Felhasználó által az internetes űrlapok kitöltése és elküldése során megadott adatok az SSL tanúsítvány felhasználásával kerülnek titkosításra.

Az Adatvédelmi politika változása

1. A Key Player Limited fenntartja magának a jogot változtatások bevezetésére az Adatvédelmi politikában és ezzel egyidejűleg biztosítja, hogy a Felhasználó jelen dokumentumból eredő jogai a beleegyezése nélkül nem kerülnek korlátozásra. Az Adatvédelmi politikában bekövetkező bármilyen változások a https://ketoactives.hu webportálon kerülnek közzétételre.

EN 2 capsules Indian nettle root extract [10% forskolin] - ForsLean® 250,00 mg Conjugated linoleic acid (CLA) – Clarinol® 250,00 mg Natural anhydrous caffeine 150,00 mg Ashwagandha root extract [7% withanolides] 125,00 mg Bitter orange fruit extract [6% synephrine] 100,00 mg Capsicum fruit extract [10% capsaicin] 25,00 mg Black pepper fruit extract [95% piperine] – BioPerine® 5,00 mg Chromium 60,00 μg (150%*) * RI - Reference Intake

TAGS:els sz Az Keto

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Keto Actives: produsul nr. 1 car

  

Keto Actives, il numero 1 tra i

  

Keto Actives - Die Number One un

  

Keto Actives - The no. 1 Product

  

Segantini Assicurazioni Viterbo

  X Questo sito utilizza cookie necessari, per permettere il corretto funzionamento del sito, e cookie analitici per offrire una migliore esperienza ut

Esküvői videó | Magyarország

   #comp-j99sgd6q:not([data-screen-in-hide="done"]){opacity:0}#comp-j99sczig:not([data-screen-in-hide="done"]){opacity:0}#comp-j99setey:n

Maszek Debrecen | Maszek, az utc

   MenüItalokFalnivalókKoktélokBorokHeti ajánlatEseményekRendvezvényKapcsolatGINOP pályázatAsztalfoglalás KezdőlapItalokFalnivalókKokt

Blog Entries | Impuls-Blog für

  Skip to main content   User account menu

Portfolio of Zoltán Hosszú - z

  HomeProjectsZoltán HosszúA dedicated creator at heart, a multidisciplinary designer of many skills. Idesign, code, teach, lead a team, and try to le

Realizzazione siti web Messina,

  feedback Arlotta.net E-mail: info@ar

ads

Hot Websites