Rorschach

Web Name: Rorschach

WebSite: http://www.rorschach.fi

ID:362161

Keywords:

Rorschach

Description:


Suomen Rorschach -yhdistys

The Finnish Rorschach Association ry, (epävirallinen suomenkielinen nimi: "Suomen Rorschach -yhdistys") on psykologien ammatillinen yhdistys ja International Society of the Rorschach and Projective Methodsin (ISR) jäsenyhdistys.

Yhdistyksen tarkoituksena on:

saattaa yhteen ne Rorschachin käyttäjät, jotka työskentelevät käyttäen tieteelliseen näyttöön perustuvia Rorschach analyysi- ja tulkintajärjestelmiäorganisoida menetelmän opetus ja harjoittelu maassammeylläpitää tieteellistä, erityisesti kansainvälistä vuorovaikutusta.

Yhdistys perustettiin vuonna 1995. Jäseniä on tällä hetkellä noin 150. Yhdistyksen jäsenet ovat laillistettuja psykologeja, jotka ovat erikoistuneet Rorschachin käyttöön Exnerin Comprehensive Systemin mukaisesti (RCS: Exner, 2003) (16 op). Yhdistys pitää sekä RCS:iä että siihen perustuvaa Rorschach Performance Assessment Systemiä (R-PAS: Meyer, Viglione, Mihura, Erard & Erdberg, 2011) tieteelliseen näyttöön perustuvana ja käyttökelpoisena Rorschach analyysi- ja tulkintajärjestelmänä asianmukaisesti koulutetun psykologin käsissä.

Yhdistys järjestää jäsenilleen vuosittain vähintään kaksi kahden päivän seminaaria Rorschachista. Kouluttajat ovat sekä Rorschachin että persoonallisuuden arvioinnin johtavia kansainvälisiä asiantuntijoita.

Jäsenyys edellyttää psykologin laillistuksen sekä erikoistumisen Rorschach Comprehensive Systemiin. FRA:n jäsenyys antaa automaattisesti jäsenyyden myös International Society of the Rorschach and Projective Methodsiin (ISR), sisältää Rorschachiana aikakauslehden tilauksen (lisätietoa: https://www.hogrefe.com/us/journal/rorschachiana) sekä mahdollisuuden osallistua edullisesti Suomen yhdistyksen (FRA) ja kansainvälisen yhdistyksen (ISR) järjestämiin koulutuksiin ja tieteellisiin tapahtumiin.

Jäsenmaksu varsinaisille jäsenille on 90 euroa vuodessa.

Lisätietoa jäsenyydestä tai muista asioista voit pyytää FRA:n puheenjohtajalta Emiliano Muziolta: emiliano [at] muzio.net

Huom.!
International Society of the Rorschach and Projective Methodsin (ISR) jäsenyhdistyksenä ja sen periaatteita noudattaen, FRA pitää ainoastaan Hogrefen alkuperäisiä Rorschach tauluja ammatillisesti hyväksyttävinä.

ISR on pyytänyt jäsenyhdistyksiään julkaisemaan italialaisen Rorschach-yhdistyksen Scuola Romana Rorschachin julkisen tiedotteen koskien sen ongelmia yhdistyksen kanssa (Giunti), jonka valmistamat taulut eivät ole ISR:n hyväksymiä. Linkki tiedotteeseen löytyy tästä.

EtusivuYhdistyksen hallitusYhdistyksen hallitusYhdistyksen säännötRorschachistaRorschachistaKeskeinen kirjallisuusRiittävän taidon kriteeritKoulutuksetJulkaisutLinkitAjankohtaistaKeskustelualueIn English

Ajankohtaista

* Yhdistyksen syysseminaari* Carl-Erik Mattlar – In Memoriam
© 2022 Rorschach. Kaikki oikeudet pidätetään.

TAGS:Rorschach

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
RORSCHACHTURK®

  RORSCHACHTURKMenuANASAYFAHAKKIMIZDA SEMİNERLERETKİNLİKLERYAYINLARIMIZİLETİŞİM Rorschachturk

ads

Hot Websites