Home | Het Creatiepunt

Web Name: Home | Het Creatiepunt

WebSite: http://www.hetcreatiepunt.nl

ID:356071

Keywords:

Home,Het,Creatiepunt

Description:


06 14 28 82 22christian@hetcreatiepunt.nlFacebookTwitterGoogleRSS FacebookTwitterGoogleRSS
Selecteer een pagina

Een uitspraak die misschien herkenbaar is voor uw onderwijsinstelling maar ook heel lang toepasbaaris geweest op mijzelf. Hoe ben ik dan in het onderwijs terecht gekomen? Lees hier mijn verhaal en oordeelt u zelf of u mij in ‘uw team’ wilt hebben.

Over mij

Alle onderwijs- en zorgprojecten komen tot stand door samen met schoolleiders of het bestuur aan de slag te gaan.Zijzijn dan ook mijn belangrijkste bron van inspiratie en motivatie. Graag geef ik ze hier het woord om iets te vertellen over de samenwerking.

Referenties

Vanuit de ‘ Waarom’ van de organisatie en het formuleren van de kernwaarden gaan we concreet aan de slag met een plan van aanpak. Deze vertalen we in mooie en functionele communicatiedragers met als doel de boodschap helder over te brengen naar de doelgroep.

Portfolio

Advies

Wilt u een plan met handvaten en actiepunten om direct aan de slag te gaan met uw campagne? Dan bent u bij Het Creatiepunt aan het juiste adres. Het Creatiepunt bedenkt en ontwikkeld plannen en draaiboeken waar u direct wat mee kunt.

Concept

Door een achtergrond in marketing en ontwerp bedenkt en ontwikkeld Het Creatiepunt uw campagne van A tot Z. Het belangrijkste onderdeel hierbij is effectief communiceren met een concept en plan gemaakt voor uw doelgroep en gericht op uw wensen.

Ontwerp

Bent u op zoek naar een ontwerp waar u niet alleen trots op kunt zijn maar ook nog eens uw boodschap effectief overbrengt? Het Creatiepunt maakt logo’s, huisstijlen, folders, boeken, websites en alle andere uitingen die uw organisatie helpen bij groeien.

Marketing

Wilt u een plan met handvaten en actiepunten om direct aan de slag te gaan met uw campagne? Dan bent u bij Het Creatiepunt aan het juiste adres. Het Creatiepunt bedenkt en ontwikkeld plannen en draaiboeken waar u direct wat mee kunt.

“Chris is een creatief brein, maar ook gestructureerd in zijn werk. Die combinatie zie je niet vaak. Geen chaoot die schiet met losse flodders, maar helder voor ogen wat het doel is en wie de klant. Het was fijn om Chris in het team te hebben”.

Arjan Ruts

Directeur, Code Green

“Christian is iemand met een zeer creatieve geest die ook de commerciële vertaalslag weet te maken. Zijn kracht ligt in het uitbouwen van concepten en brand awareness, het optuigen van promotionele activiteiten en het ontwerpen van volledige campagnes”.

Sander Waterval

Directeur, Trifall Holding

“Christian is een creatieveling met oog voor de doelgroep en de klant met verrassende resultaten tot  gevolg.”

Ad Vos

Algemeen directeur - bestuurder, Stichting PCOAZ

“Er is goed geluisterd naar onze ideeen. Doordat deze werden aangevuld en “fris” werden weergegeven, ontstond er een website om trots op te zijn en waar we mee voor de dag kunnen komen”.

Martin Wervenbos

Directeur, PCBS Margrietschool

[et_bloom_inline optin_id=”optin_1″]

Waar kan ik u mee helpen?

HomeContactReferentiesAlgemene Voorwaarden FacebookTwitterGoogleRSS
UA-63381914-1

TAGS:Home Het Creatiepunt

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Home | Tinkerine

  Classes Cloud Company arrow-down

NCB Capital Markets Ltd. - Home

   Online Banking Personal Login User Guide Create Investment Account

Home - Home Guard Doors & Window

  Skip to contentDoorsEntry DoorsSecurity Storm DoorsAlumiweld Storm DoorsVinyl Patio DoorsFrench &#038; Savannah DoorsWindowsInnovations WindowsHomesta

Home | Innovation 4 Health

   :root{--color_0:255,255,255;--color_1:0,0,0;--color_2:96,121,128;--color_3:25,25,25;--color_4:241,241,241;--color_5:225,239,242;--colo

Home - Longwood Foundation

  HomeAbout UsMissionValuesMeet Our TeamFinancial StatementsGrantsGuidelinesFrequently Asked QuestionsGrant Life CycleGrant Information SessionsApplican

Fredrikson-Ganje Funeral Home: A

   Menu HomeObituariesWho We Are Our StaffAbout UsOur ServicesTestimonialsOur CalendarContact UsOur Locations Ada LocationFertile LocationHalstad Locati

Arge Bühne K | Home

   &#9776; Home wir spielen wir entwickeln wir coachen Kontakt wir spielen wir entwickeln wir coachen Kontakt

Home | Celina Benitez

  External Redirect You are being redirected to an external website. Are you sure you want to continue?

phpBB Studio - Home

  StudioHomeForumsRequestExtensionsTutorialsContactAboutToolsDonate &mdash; Has the Studio helped you create an amazing forum?
You can show your support

Home - Iowa Customs

  

ads

Hot Websites