You are here: Home Afdelingen Oncologie

V&VN Oncologie

V&VN Oncologie is met ruim 3000 leden een van de grootste afdelingen binnen de beroepsvereniging Verpleegkundigen en Verzorgenden Nederland (V&VN).

Doelgroep
De afdeling V&VN Oncologie richt zich op verpleegkundige professionals in de oncologische zorg. Graag willen we deze doelgroep ondersteunen in het op een professionele wijze en op het hoogste kwaliteitsniveau uitoefenen van hun professie. 

Er wordt gestreefd naar het delen van kennis, het verbinden van de leden in een omgeving waarin zij actief kunnen zijn en zich kunnen ontwikkelen.

- Bekijk hier onze advertenties!
- Bekijk hier onze vacatures!

Over ons

Actueel

Alle nieuws
8 september 2022 Interview Video: ‘Palliatieve zorg gaat niet over de dood, maar over het leven’

Het nieuwste V&VN magazine gaat over palliatieve zorg. Ivonne Oomen kan daar als oncologisch verpleegkundige consulent over meepraten. “Ik probeer duidelijkheid...

8 september 2022 Nieuwsbericht Oncologica 3-2022 is uit!

Om inzicht te geven in de gevolgen van kanker, zoals vermoeidheid en neuropathie, stelt Integraal Kankercentrum Nederland (IKNL) patiëntgerapporteerde data (PRO’s)...

2 september 2022 Nieuwsbericht Post EHA update voor verpleegkundigen 2022 25 juli 2022 Nieuwsbericht Stand van zaken ZonMw project COVID en kanker in Nederland 9 juni 2022 Nieuwsbericht Oncologica 2-2022 is uit!

Agenda

Volledige agenda 11 okt V&VN Verenigingsbijeenkomst: Loopbaan- en beroepsontwikkeling in de zorg; Hoe dan? (Gratis) 18 okt ALV V&VN Oncologie 30 nov Verdiepingsmasterclass Psychosociale Zorg

Contact

V&VN Oncologie info

secretariaatoncologie@venvn.nl (030) 291 90 50 Orteliuslaan 1000 3528 BD Utrecht

V&VN Oncologie volgen

Facebook YouTube

Word lid en praat mee!

Samen met 105.000 leden maken we ons als beroepsvereniging sterk voor professionalisering van de beroepen verpleegkundige, verzorgende en verpleegkundig specialist. Leden horen, zien en helpen; dat is waar we als V&VN voor staan. Wil jij invloed hebben op hoe jouw beroep zich ontwikkelt? Word lid van V&VN.

Word lid Onze lidmaatschappen