Jeanine Houben | Leefstijl- en vitaliteitscoach in Valkenburg

Web Name: Jeanine Houben | Leefstijl- en vitaliteitscoach in Valkenburg

WebSite: http://www.jeanine-houben.nl

ID:338779

Keywords:

Leefstijl,Houben,Jeanine,en

Description:


Leefstijl- en Vitaliteitscoach

Jeanine Houben

Ben jij iemand met een groot verantwoordelijkheidsgevoel, die altijd druk bezig is voor anderen, moeilijk 'nee' kan zeggen en dagelijks last heeft van stress en spanningsklachten? Lees dan verder.

Wil jij aan de slag met jouw leefstijl en vitaliteit?

Morgen minder stress gesprek

In dit gesprek heb ik 100% aandacht voor jou en jouw verhaal. Ik voorzie je graag van inzicht en tips zodat jij voor jou de beste keuze kunt maken. Neem contact met mij op voor een vrijblijvend en gratis gesprek van 30 minuten.

Klinkt interessant!

Inspiratiegesprek

Ben jij iemand die graag meteen aan de slag gaat? In een inspiratiegesprek geef ik je in het eerste gesprek meer inzicht in hetgeen waar je nu mee worstelt. Ik kijk d.m.v. een persoonlijke analyse welke vervolgstappen jij het beste zou kunnen nemen.

Ik wil graag starten

Persoonlijk vitaliteitsplan

Wil jij meteen weten waar je aan toe bent? Dan is een persoonlijk vitaliteitsplan iets voor jou! Tijdens een persoonlijk gesprek van 1,5 uur gaan we a.h.v. een integrale Balanscheck inzicht krijgen in jouw huidige totaalbalans. Dit gesprek bied ik

Dat klinkt als iets voor mij

Access Bars sessie

Access Bars is een energetisch lichaamsproces voor iedereen die meer rust, ruimte en ontspanning in lichaam en hoofd wil ervaren. Zeker in de drukke maatschappij van tegenwoordig is het fijn als je meer balans ervaart tussen inspanning en ontspanning.

Ik wil rust en ontspanning

Wie ben ik

Leefstijl- en vitaliteitscoach

Ik ben Jeanine Houben, holistisch leefstijl- en vitaliteitscoach en ik heb een unieke kijk op het hebben van een gezonde leefstijl en het voorkomen van een burn-out door stress en spanningsklachten ontwikkeld. Ik heb mezelf afgeholpen van iemand die alsmaar door raasde en bezig was, dagelijks last had van stress, alles goed wilde doen en eerst zorgde voor anderen voordat ik tijd voor mezelf nam. Ik ging constant over mijn eigen grenzen, leefde volledig vanuit mijn hoofd, voelde me niet echt happy en het voelde alsof ik geleefd werd en geen grip had om mijn leven. Ik nam te weinig rust en tijd voor mezelf waardoor ik onbewust mezelf aan het opbranden was. Een burn-out heb ik echter weten te voorkomen.

Ben jij iemand die erg loyaal is naar anderen zowel privé als in je werk, je bent druk met je baan of bedrijf en je gezin, je kunt je gemakkelijk aanpassen aan anderen en doen wat er van je gevraagd wordt. Je zegt vaker 'ja' tegen de ander dan je lief is, om de ander niet teleur te stellen. Je wil je dagelijks energieker, gelukkiger, meer ontspannen en positiever voelen en vooral jezelf kunnen zijn. Je wil minder stress en spanning in je dagelijks leven, meer tijd voor jezelf hebben en meer genieten. Je wil de passie en voldoening weer voelen en plezier hebben in alles wat je doet. Maar de werkelijkheid is anders.

Herken jij dit?

Je voelt je opgejaagd en onrustig en hebt meestal tijd te kort op een dag. Je bent druk en ervaart dagelijks stress of spanning. Je moet veel van jezelf en gaat alsmaar door. Je bent continue bezig , hebt een lange to-do lijst en hebt pas rust als je gedaan hebt wat je wilde doen. Je denken lijkt nooit stil te staan, je piekert veel of maakt je zorgen. Je bent erg loyaal naar anderen en kunt moeilijk nee zeggen, wat vaak ten koste gaat van jezelf. Je zorgt eerst voor anderen en wil alles goed doen voor anderen, voordat je aan jezelf toekomt. Je voelt je niet echt gelukkig en hebt een gevoel van "leegte" bij dingen die je doet Je hebt te weinig tijd voor jezelf om te doen waar jij écht blij van wordt en je accu wordt leger en leger. Je voelt je moe, kunt niet meer echt genieten van kleine dingen, je slaapt slechter of hebt andere fysiek klachten en je kunt je moeilijk ontspannen.

Het kan anders en veel leuker en gemakkelijker voor jou. Ook jij kunt dit! Je hoeft het niet alleen te doen. Ik begeleid jou naar meer innerlijke rust en balans, zodat je veel meer jezelf kunt zijn, je meer ontspannen, energieker en gelukkiger voelt, meer tijd voor jezelf hebt en je weer geniet van alles in je leven.

Met mijn zelf ontwikkelde O.P.L.O.S. © methode, begeleid ik jou, om meer inzicht te krijgen in jezelf zodat we kunnen achterhalen waarom je doet zoals je doet en hoe dit op een voor jou fijnere en makkelijkere manier kan, zodat je beter kunt omgaan met hetgeen nu voor stress of onrust zorgt. Hierdoor ga jij je positiever, meer ontspannen, gelukkiger, energieker en zelfverzekerder voelen, omdat je veel meer in balans bent. Je leeft maar één keer en als je het goed doet zou dit voldoende moeten zijn! Waarom zou je je eigen geluk blijven uitstellen door te blijven worstelen met thema's in jouw leven? Ik laat je graag ervaren hoe dit fijner en makkelijker kan voor jou.

Meer over mij

Jos (55)

Ik zit met mezelf in de knoop, links of rechts om?  Dan maar weer rechtdoor,  de bekende weg maar steeds zoekende naar iets wat je niet vindt. Ik kwam Jeanine bij toeval tegen op Facebook,  haar teksten en spreuken raakten me wel. Via FB met haar in contact gekomen en een coachgesprek ingepland. Dit eerste coachgesprek was zoveel meer van waarde dan ik me had kunnen voorstellen. De vragen/antwoorden stof tot nadenken etc,  welk Jeanine me tijdens dit, helaas te korte, gesprek gaf, gaven me al diverse handvaten in dit "zoekende" proces.  Ze weet,  zo heb ik het ervaren, snel de gevoelige snaar te raken en je stof tot nadenken meegeeft waar je wat mee kunt.

Meggie (28)

Jeanine is een goed luisterend oor en je merkt dat ze je met veel energie en passie wil helpen. Het heeft even geduurd, maar uiteindelijk is het Jeanine gelukt om erdoorheen te prikken. Ik was altijd (en nog steeds) veel in mijn hoofd bezig. Ze heeft mij geholpen om mijn gedachten te relativeren en waar nodig om te draaien. Met een nieuwe structuur en de aangereikte tools weet ik nu hoe ik het beste uit mezelf kan halen met een positievere mindset.

Jeroen (62)

Ik kwam bij Jeanine omdat ik er helemaal doorheen zat. Mijn energieniveau was dusdanig laag dat ik geen puf had om nog iets te doen na mijn werk. Van alles had ik al geprobeerd en niets hielp me verder. Omdat ik echt verandering wilde en ik me gehoord voelde tijdens het intakegesprek, heb ik geen moment geaarzeld om met Jeanine aan de slag te gaan. Het was de beste keuze die ik heb gemaakt. Ongelofelijk wat er al mogelijk is na een aantal gesprekken. Geweldig. Ik heb mijn energieniveau en mijn leven weer terug. Ik ben veel bewuster bezig en het mooie is dat alles als vanzelf gaat. Ik hoef er niet echt diep over na te denken. Kortom, een aanrader als je positieve verandering wilt voor jezelf!

Tamara (38)

Mijn sessie bij Jeanine was een fijne ervaring. Blokkades onder ogen zien en opheffen, stilstaan bij mezelf heeft me heel goed gedaan. Deze sessie heeft mij enorm geholpen bij dingen die ik eerder liever uit te weg ging, omdat ik ze moeilijk vond.Dank je wel!

Monique (52)

Gisteren eens aan mijzelf gewerkt... Jawel. Ik ben bij Jeanine geweest. Gaaf om al na één sessie het verschil te ervaren van voor en na mijn bezoek. Ik zou Jeanine dan ook aan iedereen aan willen raden. Dank je wel Jeanine

Denise (37)

Mijn ervaring na één sessie bij Jeanine was veel meer dan ik had verwacht en durfde te hopen. Ik was in mijn hoofd veel bezig met wat andere mensen wel niet van mij vonden. Ook het feit dat ik me meestal onzeker voelde als ik met mijn opdrachtgevers mijn werk ging bespreken. Ik was vooraf meestal bang voor hun reactie, maar deze angst was na deze sessie direct weg. Ik voel me zelfverzekerder en opgelucht en ben mega blij met dit resultaat. Een aanrader!

Petra (55)

Vanaf de eerste sessie was ik helemaal enthousiast.Professionele begeleiding in het krijgen van meer zelfvertrouwen, rust in mijn hoofd, een beter slaapritme en eetpatroon.Niet altijd makkelijke sessies, ook emotioneel, maar wel snel tot de kern komen van mijn problemen en van daaruit de automatische piloot uitschakelen en weer ervaren wie je werkelijk bent en dat je er mag zijn.Heel blij mee……Jeanine je bent een topper!

Ankie (53)

Ik had eigenlijk geen twijfel om samen met Jeanine aan de slag te gaan. Ik was wel benieuwd op welke manier en met welke aanpak de sessies zouden verlopen.Mijn grootse eyeopener was, dat alles zoals ik het nu doe, ook anders kan, waardoor ik meer rust voor mezelf kan creëren. Hierbij heb ik veel zelfinzicht gekregen en herken ik mijn valkuilen sneller zodat ik anders kan reageren dan ik voorheen deed.Wat ik vooraf niet het kunnen bedenken wat het me heeft opgeleverd, is dat ik beter zelfinzicht heb gekregen en hulpmiddelen die ik kan gebruiken wanneer nodig hetgeen me meer rust en energie oplevert.

Wil jij dolgraag meer tijd voor jezelf hebben? Wil jij minder stress in je dagelijks leven en je meer ontspannen, kalmer en energieker voelen met meer innerlijke rust? Ontdek nu welke stappen jij kunt zetten om je direct relaxter en energieker te voelen. Start vandaag nog met het toepassen van de praktische tips in mijn e-book. Schrijf je hier in voor mijn GRATIS e-book en ga meteen aan de slag.

Snelle links

- Over mij - Wat doe ik - Contact

Documenten

- Privacy verklaring - Cookie beleid - Algemene voorwaarden

Neem contact op

Molensingel 47, 6229 PB Maastricht 06 239 64 553 info@jeanine-houben.nl
KVK nr.: 75914077
BTW nr.: NL003020665B84
Copyright © Jeanine Houben - 2022. Alle rechten voorbehouden.
Website door: Dizoo

TAGS:Leefstijl Houben Jeanine en

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Stabia Main Port &#8211; New Sup

  Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur
adipiscing elit. Etiam posuere varius
magna, ut accumsan quam pretium
vel. Duis ornareLatest NewsFollow Us

Premio eHealth4all &#8211; Tecno

  Salta al contenutoMenuChi siamoEventiNewsEdizioniPrima EdizioneSeconda EdizioneTerza EdizioneQuarta EdizioneRassegna StampaTecnologie per la salute e

SHOEPASSION.com – Passion for M

  homepage We detected that your JavaScript seem to be disabled. You must have JavaScript

Valrhona Chocolate| Premium Fren

  The store will not work correctly in the case when cookies are disabled. JavaScript seems to be

Thailand XXL : Neues aus Pattaya

  Zum Inhalt springen Thailand XXL HomeInhaltsverzeichnisUpdatesRestaurantsShoppingWohnenSehenswertWetterTraumvilla PattayaKontakt HomeInhaltsverz

Best Website Rankings - Erfolgre

  Web Design - Webseiten Optimierung - Suchmaschinenanmeldung - Links zu Ihrer Seite Allgemein E

SoftDent

  Toggle navigation HomeProductsServicesAboutContactsLoginENLTDEFRESITPT The services you deserve from

French in Normandy | Voted best

  FacebookTwitterYoutubePinterestTumblrInstagram+33 2 35 72 08 63 SchoolAbout UsLocationDirections to get to RouenSocial ResponsibilityTerms and Conditi

Cofabel BV - Kruisem - John Deer

   Producten Andere Merken Landbouw Precisielandbouwtechnologie Tractoren Maaidorsers Zelfrijdende veldhakselaars Veldspuiten Balenpersen Maaie

sakurateriyakiallentown.com -

  

ads

Hot Websites