iAgency.ro - Agentie SEO, marketing online si PPC ➕ 15 ani experienta

Web Name: iAgency.ro - Agentie SEO, marketing online si PPC ➕ 15 ani experienta

WebSite: http://www.iagency.ro

ID:335614

Keywords:

SEO,marketing,Agentie,iAgency

Description:


office@iagency.ro 0723.20.82.90 Noi intelegem si practicam SEO ModernDoar la iAgency ai parte de SEO Marketing Contacteaza-ne! Avem +15 ani de experienta de marketing online Despre noi

Optimizare SEO

Noi schimbam tehnicile clasice de SEO! In prezent SEO presupune branding si strategii de comunicare. Suntem o agentie SEO care integreaza elementele de marketing online, pentru ca tu sa performezi si sa ai vanzari. Lucram pentru leaderi de piata in online. Vrei si tu sa devi un leader de piata? Vezi piata din top 3 pe Google!

Mai mult

Promovare Social Media

O agentie SEO moderna trebuie sa inteleaga toate canalele de marketing online. Daca brandul tau nu este prezent pe Facebook si pe alte retele sociale, pierzi sansa de a construi relatii importante cu oamenii care conteaza cel mai mult pentru afacerea ta: clientii tai.

Mai mult

Campanii AdWords si PPC

Intelegem costurile unei afaceri si complexitatea de a gestiona un cont de Adwords, de aceea iti putem oferi servicii profesionale de administrare a contului de Adwords, pentru a-l gestiona mai bine. Campaniile Adwords iti pot aduce trafic instant, chiar daca afacerea ta este la inceput.

Mai mult

Webdesign

Iti doresti un site care nu doar arata bine, dar este si functional? Care sa ofere clientilor posibilitatea de a naviga usor si de a gasi rapid ceea ce cauta? Ca agentie de marketing online trebuie sa ne asiguram ca site-ul tau corespunde dorintelor clientilor tai dar si ultimelor cerinte Google. Nu facem site-uri decat pentru clientii iAgency.

Mai mult

Cum te poate ajuta o agentie SEO

Suntem o agentie SEO moderna. SEO tehnic reprezinta poate 10-15% dintr-un proiect. Diferentele se fac prin tehnicile de marketing online si strategia de comunicare. Iti vom construi o prezenta online de exceptie.

Intelegere Business

SEO modern presupune multa comunicare. Trebuie sa-ti intelegem toti diferentiatorii de business, punctele slabe si punctele forte. Astfel vom reusi sa iti marketam foarte bine business-ul.

Versiune nativa de Mobile

Vizitele prin Mobile au depasit traficul pe Desktop pe majoritatea niselor de piata. Varianta de Mobile a site-ului a devenit cea mai importanta iar design-ul responsive nu mai este suficient. Tu ai o varianta nativa pentru Mobile?

Stabilire strategie

In functie de competitia existenta, stim sa alegem cea mai buna strategie de SEO, ca tu sa obtii rezultate cat mai rapid. Suntem o agentie SEO care respecta guideline-urile Google, astfel incat sa nu ai nicio teama ca vei fi penalizat.

Optimizare SEO onpage

Optimizarea paginilor site-ului reprezinta temelia unui proiect SEO la agentia noastra. Desi toti specialistii SEO cred ca se pricep la acest capitol, nu tin seama de o strategie de comunicare si gresesc la cele mai elementare lucruri.

Comunicare Off-page

Comunicarea offpage trebuie sa respecte strategia si stilul de comunicare ale clientului. Agentia noastra dispune de peste 10 copywriteri gata sa se adapteze stilului tau. In SEO modern, calitatea comunicarii face diferenta si in Rankingul Google.

Audit SEO

Un pas important in procesul de optimizare! Printr-un audit SEO vom realiza o analiza cuprinzatoare a site-ului tau, pentru a cauta eventuale probleme majore sau minore, care ar putea afecta pozitiile site-ului in Google.

... din sfera unei agentii de marketing online

Pana in urma cu 5 ani, eram o agentie SEO 100%. Astazi serviciile SEO moderne presupun mare parte din marketingul online, asa ca ne-am adaptat. Concepem strategii de marketing pentru a oferi rezultate semnificative, de lunga durata.

Optimizare SEO

...

Analiza business Audit SEO Creare strategie Link building Copywriting Raportarea activitatii

Content marketing

...

Articole Comunicate de presa Realizare trust mark-uri Descrieri de categorii Bloguri Continut social media

Social Media Marketing

...

Audit Social Media Analiza competitie Research audienta Stabilire continut Analiza indicatorilor de performanta Raportarea activitatii

Campanii Pay Per Click (PPC)

...

Definirea strategiei Research cuvinte cheie Conceperea anunturilor Setarea campaniei de PPC Tracking si masurare campanie Rapoartarea activitatii

Portofoliu

Utilizatorii cauta produse si servicii pe Google. Fie ii poti ignora, fie ii poti transforma in clienti, optimizandu-ti site-ul pentru motoarele de cautare. Serviciile noastre se adreseaza tuturor companiilor care doresc sa isi imbunatateasca prezenta web. Experienta noastra si cunostintele vaste despre marketing online aduc vizitatori si vanzari clientilor nostri. Munca noastra vorbeste de la sine; iata cativa dintre clientii pe care i-am ajutat sa isi creasca veniturile din online.

yuga.ro

Melkior.ro

Studio 20

Fresco Expert

Christian Tour

BeiCeVrei

Bookzone

Provident

Bogas.ro

Clinicile Dr. Leahu

Elvila.ro

Floria.ro

Veloteca

Quick Shop

Stiri DeCe News

Targul de Mobila

GadgetWorld

Ronexprim

Glamour Dental Clinic

LaNovia.ro

Inchirieri-Corturi.ro

Agentia Unique Decor

Ghid Electric

ItalianShops.ro

Vipercig.ro

Re-incarcare.ro

APIIP - Asociatia Producatorilor si Importatorilor din Industria de Publicitate

Move to scrolling

Au incredere in noi

Am colaborat cu partenerii nostri pentru a intelege publicul lor tinta, pentru a-i ajuta sa isi atinga si depaseasca obiectivele, prin furnizarea unor strategii si solutii cu adevarat captivante. Am lucrat cu diverse branduri pentru a le ajuta sa isi atinga succesul pe toate canalele digitale. Iata cateva dintre brandurile cu care am colaborat pana acum:

Suntem si o agentie interactiva

O agentie interactiva genereaza idei de promovare diferite, concepte de marketing diferite. O campanie interactiva trebuie sa “convinga” publicul tinta sa genereze o actiune cu efect de marketing, nu de vanzare directa. Campaniile interactive ajuta la Brand Awareness si pot genera rezultate pozitive in mediul online.

Agentie interactivaMarketing onlineEfecte Marketing OnlineCombating Consumer Generated MediaContorizare CGMUtilizare CGMEmail Marketing

Ce este o agentie interactiva?

O agentie interactiva trebuie sa creeze idei noi de promovare. Interactivitatea presupune implicarea clientului in campanie si solicitarea unei anumite actiuni specifice. Poate fi vorba de vanzari dar poate fi vorba despre accesarea unui site sau despre crearea unei baze de date.

Trebuie identificata problema clientului si gasita o rezolvare atipica. Cand vorbim despre clasicele campanii mass-media prin care se comunica discount-uri, acestea pot fi upgradate cu mesaje specifice unei actiuni, de exemplu. Exista insa campanii interactive care se pot realiza pe canalele traditionale de marketing online.

Putem vorbi de campanii interactive care sa genereze un interes mediatic sporit prin realizarea si promovarea unor concursuri la nivel national.

O campanie de marketing interactiv presupune costuri mult mai scazute decat o campanie traditionala, insa efectele obtinute sunt mai mari tocmai prin ingeniozitatea mesajului si modul “viral” de transmisie.

O campanie interactiva se poate realiza prin imbinarea mai multor canale de marketing traditionale.

Mai mult

Ce este Marketingul Online?

Contrar marketingului traditional, marketingul online este centrat de consumator si foloseste media online, cum ar fi site-urile, pentru a comunica consumatorilor. O agentie interactiva care utilizeaza concepte de marketing online, stie ca marketerii si cosumatorii sunt de importanta egala si ambele parti sunt active in procesul de marketing. Pentru că a crescut nivelul de implicare şi accentul pe consumator, se poate trece de multe ori peste termenul de “relationship marketing”, ca o altă ramură a marketingului interactiv.

Un lucru pe care o agentie interactiva il stie foarte bine, este ca publicitatea nu ar trebui sa transmita acelasi lucru tuturor, de aici si importanta colectarii si centralizari de date. O agentie interactiva lucreaza pentru a intelege cu adevarat motivele ascunse ale clientilor de a alege anumite produse si a refuza altele. Ulterior agentia foloseste aceste informatii colectate, pentru a trimite mesaje personalizate prin email marketing, mobile marketing si podcasting. Cheile catre marketingul interactiv sunt: personalizare si Internet. Chiar daca creezi o companie cu domeniu de activitate de consultanta in marketing online sau doresti sa te promovezi in comunitatile online, intotdeauna incearca sa colectezi date si informatii despre fiecare consumator.

Cel mai evident factor distinct in marketingul interactiv poate fi folosirea computerelor si a telefoanelor mobile pentru a face trafic pe internet. O agentie interactiva perpetueaza idealurile marketingului interactiv prin crearea site-urilor si a altor instrumente de marketing care conduc instantaneu la o interactiune intre consumatori si marketeri. La companiile de marketing traditional, publicitatea se face prin mijloace de comunicare ce nu pot primi un feedback imediat de la clienti. O agentie interactiva poate folosi Internetul pentru a crea feedbackuri imediate de la client si poate imbunatatii in timp real campania de marketing interactiv. De asemenea confortul oferit de Internet este perfect in noul mediu de consum, in care clientii asteapta ceea ce vor atunci cand vor.

Mai mult

Efectele Marketingului Online

Marketingul online a avut efecte profunde in industria de marketing. Astazi, descarcarea de muzica pe internet, bloggurile corporative, chaturile, verificarea online a conturilor bancare sunt deja familiare tuturor. Site-uri ca eBay au conectat depozite, magazine de pe tot globul intr-unul singur, urias, deschis 24 din 24. Jocurile online creaza noi moduri prin care marketerii pot aduna informatii valoroase despre clientii potentiali si de asemenea cresc recognoscibilitatea brandului si fidelizarea consumatorilor.

Agentiile interactive dovedesc ca marketingul online este de succes si este benefic atat marketerilor cat si consumatorilor.

Mai mult

Combating Consumer Generated Media

Ce este CGM?

Bloguri, camere chat, site-uri de opinii, forumuri.

Toate aceste forme ale comunicatiei online sunt canale pentru consumatori pentru a-si raspandi pareri pe internet. Gandeste-te la ultima oara cand ai avut de a face cu un service prost sau ai cumparat un produs slab de la o companie care nu ti-l primeste inapoi. Ai scris acest lucru intr-un jurnal online?

Consumer-Generated Media sau CGM se refera la opiniile, comentariile si alte metode de comunicare despre un produs sau serviciu, scrise de un consumator pe internet. CGM este echivalentul “marketingului word-of-mouth (din gura in gura)”, doar ca se intampla online. In completare la aceste exemple, CGM poate aparea si in site-uri personale si emailuri. Orice forma de comunicare poate purta inserat in ea CGM.

CGM cunoscuta si sub denumirea de “social media” poate lua multe forme si poate fi pozitiva sau negativa.

Cu mult timp in urma aparitiei internetului, consumatorii erau la mila comerciantilor. Ei nu aveau nici o forma de feedback si nu erau protejati impotriva marfurilor proaste. Mai tarziu guvernele au intervenit pentru protejarea consumatorului.

Mai mult

Contorizarea CGM

O agentie interactiva joaca rolul catalizatorului in controlarea efectelor negative pe care le poate avea CGM in internet. Prima actiune este contorizarea parerilor negative care trebuie privita cat mai realistic. Aceste pareri nu pot fi niciodata controlate pe deplin pentru ca minimedia insasi se impotriveste controlului. Daca acest fapt este inteles, o agentie interactiva trebuie sa fie constienta intotdeauna de “social media” si sa reactioneze rapid pentru a cataliza eventuale incidente si “pareri” negative.

Mai mult

Utilizarea CGM

La fel cum parerile negative despre un produs/serviciu se pot raspandi pe tot web-ul, opiniile pozitive pot fi raspandite si ele “viral”. Ganditi-va la efectul “domino” pe internet. Puterea acestor opinii pozitive raspandite viral poate avea un efect foarte important in crearea unei imagini bune pentru o companie.

Agentia interactiva poate face ca aceasta comunicare prin “viral marketing” sa genereze reactii pozitive si cumparaturi masive pentru un produs/serviciu. Agentia interactiva poate crea prin aceste mijloace incredere si respect pentru o companie.

Mai mult

Email Marketing

Email marketingul este o tehnica putin costisitoare folosita de agentia interactiva pentru a promova un produs/serviciu prin emailul electronic, deseori cu scopul de a incuraja cresterea vanzarilor pe consumatorii existenti, pentru a crea cresterea imaginii brandului sau a fideliza clientii, pentru a atrage noi clienti.

Multe dintre companii aleg aceasta tehnica pentru ca este usor de comunicat si sunt usor de urmarit feedbackul si rezultatele ei. Campania poate fi monitorizata prin ratele de click, prin raspunsurile pozitive sau negative si astfel se poate contoriza efectul si rezultatul campaniei.

In timp ce ne consideram experti in email marketing, stim ca aceasta tehnica este doar o parte din experienta generala a clientilor, care trebuie integrata intr-o strategie de marketing si de continut.

Mai mult
Obiectivele unei Agentii InteractiveScopul unei Agentii InteractiveServiciile unei Agentii InteractivePlanificarea strategica long-term

Obiective

Orice agentie de marketing va lucra pentru a promova bunuri si a creste venituri, insa o agentie interactiva merge mai departe de aceste scopuri primare si faciliteaza succesul pe termen lung. O agentie interactiva lucreaza pentru a creste return-ul investitiei, lucreaza sa creeze zvonuri si informatii cu transmitere virala, lucreaza sa creeze fidelizarea brandului. Internetul ofera posibilitati nesfarsite pentru o agentie interactiva, care poate crea cu usurinta cresteri de brand cu rezultate fara precedent, incomparabile cu canalele de media traditionale.

Mai mult

Scopul unei Agentii Interactive

Scopul principal al unei agentii interactive este de a gasi noi metode creative pentru promovarea produselor si serviciilor prin Internet, intr-un mod in care atinge consumatorul la nivel personal, intr-un efort de sustine cresterea companiei prin marketing.

O agentie interactiva specializata in produsele de marketing in era Internetului, continua drumul produselor traditionale de marketing, de acolo unde acesta se opreste. In loc de televiziune, avem videoclipuri virale, in loc de radio clasic avem podcasts (transmisii online), in loc de printuri avem bannere online, in loc de marketing prin posta avem campanii de emailing si RSS. O agentie interactiva stie ca aceleasi vechi metode de comunicare nu mai sunt suficiente, intr-o generatie de consumatori care aprecieaza creativitatea, originalitatea, umorul, multimedia interactiva si care are dorinta arzatoare de a comunica opinia ei despre produse si servicii direct companiei care le comercializeaza.

Mai mult

Serviciile unei Agentii Interactive

Agentia Interactiva ofera o gama variata de servicii de la consultanta in marketingul online si dezvoltarea site-urilor pana la inregistrarea parerilor negative ale consumatorilor despre un brand sau campanie reusind sa corecteze si sa influenteze parerea acestora in timp real.

Toate ofertele de servicii graviteaza în jurul tehnicilor inovatoare de marketing online, şi cum se gaseste cel mai eficient mod pentru a ajunge la publicul tinta.

Strategia de Email marketing, programe de loialitate, experiente online, dezvoltarea site-urilor sunt deseori rezultatele analizelor detaliate a punctelor forte, punctelor slabe, oportunitatilor si pericolelor. (SWOT).

Mai mult

Planificarea strategica long-term

Planificarea viitorului incepe cu o analiza a situatiei prezente a companiei. Aceasta se refera deseori la o analiza SWOT si poate fi construita cu usurinta de agentia interactiva.

Analiza SWOT (Strengths, Weaknesses, Opportunities, Threats) este una dintre cele mai utilizate forme de analiza a unei afaceri. Prin SWOT se analizeaza si se evalueaza impactul punctelor forte (strengths) si a slabiciunilor interne (weaknesses), a oportunitatilor (opportunities) si a amenintarilor (threats) ce provin din mediul extern. Partea principala a acestei analize reprezinta listarea si evaluarea acestor puncte:

1. Punctele forte ale organizatiei: punctele tari sunt acei factori care fac ca o companiei sa fie mai competitiva decat concurentii sai de pe piata. Punctele tari pot lua forma unor produse sau servicii pentru care compania are un avantaj competitiv, sau detinerea strategica a unor resurse in plus fata de concurenta. In esenta, punctele forte sunt resurse, capacitati si competente de baza pe care organizatia le are in posesie si pe care le poate utiliza in mod eficient pentru a-si atinge obiectivele de performanta.

Mai mult

Intrebari frecvente

Diferenta intre agentie SEO si freelancer?

O agentie SEO dispune de o echipa de oameni experimentati in servicii SEO. iAgency este cea mai veche agentie specializata 100% in servicii de optimizare SEO moderne.

Ce este SEO Marketing? Cum deosebim un specialist SEO de un amator?

Servicii SEO moderne presupun intelegerea business-ului clientului si realizarea unei strategii de comunicare. Din 2015 tehnicile de SEO s-au schimbat major. O agentie SEO cu rezultate in domenii competive trebuie sa cunoasca marketing clasic. La iAgency vei gasi specialisti in comunicare si optimizare SEO moderna.

Cate cuvinte SEO contine un proiect de optimizare SEO?

iAgency nu lucreaza pe un numar de cuvinte cheie. Lucram cu familii semantice complete. Sigur, strategia de SEO presupune alegerea cuvintelor de conversie vs. cuvinte informationale.

Cat costa serviciile de SEO la o agentie de top?

SEO genereaza cel mai bun CPA. Nu exista un cost fix, exista un volum necesar de munca pentru atingerea obiectivelor. In functie de competitia existenta intr-o piata, vom calcula un buget optim astfel incat business-ul tau sa ajunga in top. Contacteaza-ne!

Cum poti afla despre experienta unei agentii SEO si serviciile acesteia?

Portofoliul si rezultatele unei agentii SEO vorbesc despre aceasta. La iAgency avem in portofoliu branduri importante, ce au obtinut cu noi rezultate vizibile: Christian Tour, Elvila, Provident, Melkior, Veloteca, Charisma, Retargeting, Keez si multi altii.

In cat timp apar rezultatele in optimizare SEO? Care este bugetul pe care trebuie sa-l aloc?

Rezultatele in SEO pentru un site nou apar in cca 6-8 luni. In functie de valoarea site-ului si brandului, pot apare rezultate si in 2 luni. Insa optimizarea SEO este un proces continuu. Punctul de Break Even pentru un site nou se atinge in aprox 14 luni.

Servicii de optimizare SEO sau PPC, Google Ads?

Serviciile de optimzare SEO si campaniile de Google Ads reprezinta canale diferite de marketing. Daca exista buget ar trebui accesate ambele canale, pentru ca ele se adreseaza unor segmente diferite de clienti. Costul per aquisition in SEO este mult mai mic decat cel in PPC (Pay per Click). iAgency este o agentie SEO de top.

Testimoniale

Am putea sa iti spunem ce pozitii v-a ocupa site-ul tau, ce ROI sau conversii vei obtine, daca vei colabora cu noi. Insa, cel mai bine te lasam sa afli informatii direct de la cei cu care am colaborat.

Dan Ciceu

Managing partner/CEO - Scala Assistance SRL

Colaborarea cu iAgency in cadrul mai multor campanii SEO, dar si de social media a fost si este excelenta. Comunicare foarte buna, obiective atinse si o conversie in clienti si comenzi noi absolut surprinzatoare. Implicarea in proiecte si propunerile echipei IAgency au condus la conversii greu de atins in mod uzual. Cu siguranta recomand aceasta experienta atat prietenilor cat si tuturor celor interesati de profesionalism si rezultate garantate.

Oana Florea

Manager Marketing - SC Ronexprim SRL

iAgency este unul dintre cei mai statornici parteneri ai Ronexprim si asta nu este deloc intamplator. De-a lungul timpului am colaborat pe mai multe proiecte de online, inclusiv la crearea si implementarea noului site Ronexprim si, desi uneori au primit termene de livrare ambitioase, au livrat mereu la timp si optim ca executie. Le multumesc pentru propunerile constante de imbunatatire a activitatilor de marketing online si le doresc multe proiecte…

Cristi Schneider

Manager Veloteca.ro

"Inca de la prima intalnire cu iAgency, mi-am dat seama ca stiu foarte bine ceea ce fac. Au adoptat o strategie destul de riscanta cu magazinul meu online, insa in cele din urma a fost o strategie castigatoare. O echipa de profesionisti care nu promit decat ceea ce pot realiza."

Catalin Aelenei

Manager & CEO - SC MEGISTOS SRL

"iAgency este un partener care a dovedit dinamism, deschidere , promptitudine."

Mugur Cosmin Frunzetti

Founder & CMO at Retargeting.biz

"Lucrand cu iAgency, agentie SEO, am descoperit ca poti avea rezultate bune, chiar excelente, utilizand doar tehnici 100% sigure de white SEO, care aduc nu doar trafic pentru tine, dar si plus-valoare vizitatorilor tai."

Dr Ionut Leahu

Owner Dr Leahu Clinici Dentare

“Apreciez colaborarea cu IAgenty pentru cresterea spectaculoasa in cautarile organice. II recomand pentru implicare , pentru calitatea rapoartelor pe care le primesc lunar si pentru ca sunt mereu acolo sa imi ofere consultanta, chiar si atunci cand nu cer. Isi fac treaba!”

Svetlana Plotean

Business Coordinator and CEO Assistant OctoFrost Group

iAgency este, cu siguranta, o echipa de profesionisti de incredere. Au reusit intotdeauna sa se adapteze nevoilor noastre si au dovedit aptitudini creative continue. Apreciem foarte mult energia pe care au depus-o pentru a ne explica toate mecanismele si procesele din spatele rezultatelor si observatiilor specifice.

Move to scrolling

Aboneaza-te si vei primi cele mai noi articole publicate blog

TAGS:SEO marketing Agentie iAgency

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Game If You Are - The indie game

  Close Skip to the content Contact usAboutOur TeamCase StudiesBlogMedia RegistrationWork for us!Contact us The indie gam

AG Marketing Solutions - Providi

  Your website browser is no longer supported.Upgrade Now

Paseo Central – Chitré

  Chitré..header_mid .header_mid_inner .logo_wrap {width : 240px;}.header_mid_inner .logo img.logo_retina {width : 300px;max-width : 300px;}InicioPaseo

Создание и продви

  ГлавнаяУслугиСоздание сайтовКомплексное продвижение сайтовSEO продвижениеКонте

Alpha Key Digital - Digital Mark

  Skip to contentAlpha Key DigitalA Creative Web Design, SEO, Advertising, and Social Media AgencyHome Client Spotlights Get To Know Us How We Can HelpE

ER Marketing | B2B Marketing Age

  Skip to content HomeAbout UsWorkCapabilitiesOur TeamBlogCareersContact Your Ally in the Building IndustryWe're a B2B marketing agency with

Minnesota Web Design and Develop

  

Reef Distribution - Marketing &

  Jump To Main Content Jump To Main Navigation Jump To Footer
Search
Sign-in
Favourites
Cart HomeCatalogueAbout usContactNew Immersive Cont

Jean Jaecklé | Consultant SEO r

   ActusOutilsRechercher MenuMenu Bonjour, je suis JeanJ&#8217;aide les entreprises et e-commerçants à g

Media a marketing jsou základn

  Přeskočit na obsahREFERENCEPOSKYTUJEMECENÍKFAQKONTAKTMenuREFERENCEPOSKYTUJEMECENÍKFAQKONTAKTTvoříme weby, které mají smyslWebové stránkyTvo

ads

Hot Websites