Kantoorinrichting door GZ OfficeXperience uit Westzaan
GZ ConceptsGZ CONCEPTSvan niets naar wow!

Een eigen kijk op inrichten. Met oog voor detail. Een tikje eigenwijs en bijzonder verrassend. Dat is GZ Concepts. We realiseren turnkey inrichtingen waarmee we de grootste spraakwaterval aan het stamelen krijgen. Werkomgevingen waarin werknemers productief zijn en zich comfortabel en veilig voelen. Kantoorinrichtingen die inspireren. Met eigen ogen zien? Kom naar onze showroom!

BEKIJK ONZE PROJECTEN

Ontdek de kantoorinrichting van GZ Xperience

Bij GZ laten wij zien hoe functie en design hand in hand gaan. Niet alleen is onze showroom bedoeld als visitekaartje, het is ook een volledig functionele kantoorinrichting! Onze medewerkers maken dus gebruik van iedere ruimte. Daarom is het een complete beleving om in onze showroom ideeën op te komen doen voor de inrichting van jouw kantoor. 

Projecten Kantoorinrichting

Op onze projecten zijn wij heel trots. Wil je er meer zien? Kijk dan ook even op onze pagina Projecten voor het complete overzicht. Of plan een showroombezoek om onze kantoorinrichting en de GZ-club live te bekijken!

Plan een showroombezoek


KLAAR
VOOR EEN INSPIRERENDE WERKOMGEVING?

Ontwerp

Het ontwerpen van inspirerende kantoorinrichting en overleg,- zorg,- of (thuis) werkomgevingen gebeurt bij Studio Dridee. Ons team van interieurdesigners met jaren ervaring staat voor jou klaar!

Inrichting

Wij leveren een kantoorinrichting die niet alleen past bij het DNA van jouw bedrijf, maar daarnaast ook past bij de tegenwoordige eisen van een moderne werkplek. En altijd binnen het beschikbare budget.

Kantoorbenodigdheden

Kantoorartikelen bestel je gemakkelijk via onze webshop, maar onze specialisten staan ook klaar met raad en daad. Met ruim 30.000 producten het grootste en breedste assortiment uit de markt!

Realisaties van kantoorinrichting door GZ OfficeXperience

De inrichting van je kantoor is het visitekaartje van je bedrijf. GZ OfficeXperience zorgt dat het DNA van de organisatie terugkomt in elk aspect van het kantoordesign. Van het kantoormeubilair tot planten: het vormt allemaal één geheel. Een juiste werkomgeving zorgt bovendien voor welbehagen, vertrouwen en veiligheid. Wist je bijvoorbeeld dat onze inrichtingsvoorstellen als uitgangspunt dienen voor verhogen van de arbeidsproductiviteit? Een prettige werkomgeving helpt niet alleen bij het verlagen van ziekteverzuim, maar het blijkt ook een aanjager voor het aantrekken van nieuw talent.

GZ kan de kantoorinrichting voor je regelen. Eerst overleggen we met de klant over de wensen. Daarna gaat ons team interieurdesigners voor je aan de slag. Er komt een voorstel en een offerte. 

Nieuwsgierig of geïnteresseerd in wat wij voor jou kunnen betekenen? Stuur ons een berichtje!

Contact

Nieuws

GZ haalt hoogste NPS-score in categorie kantoorinrichting

Webinar het werken van de toekomst

Wat het containerbegrip projectmanagement voor GZ-relaties betekent

Webinar Green Business Club

Het kantoor van de toekomst maken we samen!

Roadmap projecten - hoe wij werken

Ons werkproces is op te delen in zeven verschillende stappen die we hiernaast inzichtelijk maken. 

Een standaard proces betekent niet dat het resultaat ook standaard is. Integendeel. We realiseren voor elke opdrachtgever een waanzinnige werkomgeving die doorspekt is met het bedrijfs-DNA.

Een werkomgeving met oog op functioneel design. Een plek waarin zowel werknemers als werkgevers het beste uit zichzelf kunnen halen. 

1 | Inventarisatie

Tijdens deze eerste fase staan de volgende punten centraal:

Inventarisatieronde
Wat is er nodig en gewenst aan faciliteiten? Moeten we rekening houden met eventuele groei of krimp? Hoe zitten de huidige werkprocessen in elkaar?Programma van Eisen
Het resultaat van de inventarisatie wordt vastgelegd in een Programma van Eisen en besproken. Planning

2 | Begroting

Tijdens deze stap bespreken we het budget. Een belangrijke pijler voor de keuze in materiaal, meubilair en accessoires. 

3 | Concept

Hier ligt de focus op:

Eerste idee indeling
Tijd voor het vlekkenplan!  Welke indeling komt de werkprocessen ten goede? Waar bevinden zich de faciliteiten?Ontwerpconcept.
Op basis van het bedrijfs-DNA, de kernwaarden en de ambities van de onderneming ontstaat het eerste beeld waarin wij al iets meer kunnen vertellen over de beoogde sfeer, de materialisering en de investeringskosten.

4 | Voorlopig Ontwerp

In het voorlopig ontwerp wordt gelet op:

De indeling van en relatie tussen ruimtesKleur- en materiaalbeeldEn dan komt het ontwerp langzaam tot leven! Duidelijk wordt h oe de ruimtes kunnen worden ingedeeld, wat de relatie is tussen de verschillende ruimtes en hoe de beschikbare meters zo optimaal mogelijk gebruikt kunnen worden. In deze fase vormt zich een duidelijk kleur- en materiaalbeeld.

5 | Definitief Ontwerp

Het definitief ontwerp bestaat  uit de volgende punten:

Goedkeuring voorlopig ontwerp en offerteOntwerp en technische tekeningen worden definitef gemaakt, de maatwerktekeningen worden gefinetuned en kleuren en materialen worden gedefinieerd.

6 | Realisatie

En dan is het tijd voor

De verbouwing en inhuizingGZ ontzorgt

Wij zorgen dat alles op rolletjes loopt. Just sit back and enjoy! Tijdens de uitvoering is onze projectmanager de spin in het web. Hij of zij is verantwoordelijk voor de planning van het (ver)bouwproces en tijdens de inhuizing het aanspreekpunt voor alle betrokken partijen. En jij? Jij doet gewoon jouw eigen werk. 

7 | Evaluatie en nazorg

En dan is het klaar! Nou ja, bijna dan. Want we horen graag of je optimaal tevreden bent, wat goed ging en wat beter had gekund. Zo houden wij onszelf scherp en jou tevreden. 

Deel deze pagina:

TAGS:GZ door Kantoorinrichting Westzaan

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Welkom bij Hotel Café Restauran

   Afhalen op woensdag t/m zondag U kunt bij ons gerechten afhalen. Bekijk de afhaalmogelijkheden.

American Lawns | Lawn Tips and O

   Skip to contentFacebookTwitterPinterest LawnGrassOutdoor LivingOutdoor PestsProductsContact How Do I Get Rid of Carpenter Bees Naturally?10 Natur

上海ty交流群_上海 外菜 vx_上海外

  

Thermomate Official | Profession

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Vlam op de Dam | Voor iederen en

  Skip to contentMeld je aanFoto&#8217;sContact Main MenuMeld je aanFoto&#8217;sContact/*! elementor - v3.6.4 - 13-04-2022 */.elementor-heading-title{pa

Dome hotel pieczvaigžņu viesn

  Mūsu stāstsGalerijaIstabasRestorānsSPAĪpašie piedāvājumiKonferences un pasākumiKāzasChange languageEnglishLatviešuРусскийRezervētGar

Siding, Windows, Remodels, and

  

Gespecialiseerd in kantoorinrich

  

“Dé school waar we ruimte en a

   Menu Home Focus van ons onderwijsOns teamPraktischNieuwsgierig?Contact
Schoolgids
Meidoornlaan 13 1829 EA Oudorp 0725123712 Schoolgi

Outdoor Channel Plus - Outdoor C

  

ads

Hot Websites