Verloskundige in Den Haag | Verloskundigenpraktijk Otis

Web Name: Verloskundige in Den Haag | Verloskundigenpraktijk Otis

WebSite: http://www.verloskundigenpraktijkotis.nl

ID:331702

Keywords:

Den,in,Verloskundige,Otis

Description:


Doorgaan naar artikel
 
Verloskundige in Den Haag

 

Direct inschrijvenStel jouw vraag

Verloskundige in Den Haag of omgeving gezocht?Je bent welkom in onze verloskundigenpraktijk! Je verloskundige begeleidt je tijdens zwangerschap, bevalling en kraamtijd, met jouw eigen kracht én onzekerheden. Alle vrouwen zijn anders en dat is prima. En elk kind verdient de beste start. Wij, de drie verloskundigen van Otis, zijn ook allemaal anders. Samen vormen we daardoor een compleet team. Daarom zijn we al meer dan 25 jaar samen.

Wij hebben met zijn drieën al meer dan 100 jaar ervaring als verloskundige. Maar ook onze levenservaring gebruiken we om je bij te staan in deze bijzondere tijd in jouw leven. We zetten deze wijsheid en ervaring graag in voor de begeleiding naar jouw moederschap. Meld je aan bij onze verloskundigenpraktijk in Den Haag!

Fijn dat je voor ervaring kiest. Bij ons ben je in vertrouwde handen!Verloskundige Den Haag

Verloskundigenpraktijk Otis in Den Haag

Het dynamische Den Haag is van oudsher de thuisbasis van onze verloskundigenpraktijk in Den Haag, maar wij werken ook in Wateringen, Rijswijk en in overleg in de randgemeenten. We hebben meerdere spreekuurlocaties, waardoor er altijd een praktijk in de buurt zit.
Wij zijn als praktijk aangesloten bij de KNOV (Koninklijke Nederlandse Organisatie van Verloskundigen, onze beroepsorganisatie), het Kwaliteitsregister Verloskundigen (bijscholingen) en nemen deel aan de Verloskundige SamenwerkingsVerbanden regio Den Haag. Zo blijven wij werken aan kwaliteit. Je kunt bij Otis dus rekenen op de beste verloskundige zorg van Den Haag!

Ben je zwanger? Meld je dan aan bij onze verloskundigenpraktijk. Je kunt contact met ons opnemen zodra je weet dat je zwanger bent. Je hebt hier geen verwijzing van de huisarts voor nodig. Onze zorg wordt volledig vergoed door je zorgverzekering.

Lees hier meer over de meest recente landelijke adviezen t.a.v. het Coronavirus (Covid-19)

Wat doet een verloskundige?

Ben je zwanger of wil je dat worden? Een verloskundige in Den Haag voorziet jou van persoonlijke begeleiding, vanaf het prille begin van de zwangerschap tot na de bevalling. Maar ook wanneer je een kinderwens hebt en wilt weten hoe je zo gezond mogelijk zwanger kunt raken, kun je bij ons terecht.

De verloskundige doet controles tijdens de zwangerschap, verwijst je door om bijvoorbeeld echo’s te laten maken en begeleidt de bevalling en het kraambed. Ook is zij het eerste aanspreekpunt voor vragen, dus je kunt met al je vragen bij de verloskundigen terecht.

Verloskundige zorg op maat

Nadat jij je bij onze praktijk hebt ingeschreven, volgt snel een intake. Gedurende deze intake vragen we je onder andere naar eerdere zwangerschappen en je leefstijl. Dit doen we om jou de beste persoonlijke zorg te kunnen leveren.

Elke zwangerschap en bevalling is anders en daarom is het voor ons als verloskundigen belangrijk om zorg op maat te geven. Iedere zwangere kan laagdrempelig bij ons terecht. Ons streven is om jou en je partner de beste begeleiding te geven tijdens zwangerschap, bevalling en de periode na de bevalling.

Meer informatie

  

Advies over leefstijl en zwangerschap

Het is voor jou en je kind belangrijk dat je een goede leefstijl hanteert tijdens je zwangerschap. Wij geven je daar persoonlijk advies over. Meld je daarom zo snel mogelijk aan als je weet dat je zwanger bent. Of eigenlijk nog beter, als je zwanger wil worden. Ben je gestopt met anticonceptie of ben je net zwanger, start dan direct met foliumzuur. Persoonlijk advies valt binnen onze zorg en je kunt met al je vragen terecht bij onze verloskundigenpraktijk.

Tijdens de kraamtijd

Ook tijdens de kraamtijd kun je op de zorg en begeleiding van een verloskundige in Den Haag rekenen. Wij voeren onder meer de hielprik uit: dan wordt de baby getest op verschillende erfelijke ziektes. Na 6 weken ben je welkom voor de nacontrole op de praktijk. Ook als je bij de gynaecoloog onder controle bent, kun je je bij ons inschrijven voor controles tijdens de kraamtijd.

 

Meer informatie

Echo

Je kunt bij ons verloskundig echocentrum Het Haagse Hof terecht voor het laten maken van alle echo’s . Voor een vroege vitaliteitsecho, een termijnecho, de 13 of 20 weken echo of een groei-echo, maar ook voor pretecho’s. De echo’s worden in een fijne en ongedwongen sfeer gemaakt, waardoor je in alle rust je kindje kunt bekijken.

Naderhand krijg je een aantal foto’s mee naar huis, waardoor jij je kindje thuis op je gemak nog eens kunt bewonderen van de echobeelden. Wanneer je maar wilt. Maak gerust een afspraak voor het laten maken van een echo.

Waarom voor ons kiezen?

Een vast team van verloskundigen tijdens de zwangerschapPersoonlijke aandachtVerloskundigenpraktijk met professionele begeleidingSamen al meer dan 100 jaar ervaringAvondspreekuurMeerdere spreekuurlocatiesOnze verloskundigen zijn 24/7 bereikbaarGoede samenwerking met de Haagse ziekenhuizenAantoonbare kwaliteit – KNOV en Kwaliteitsregister Verloskundigen   Direct inschrijvenStel jouw vraag

“Ons team zorgt voor prettige en professionele zorg en begeleiding.”

Aanmelden bij de verloskundigenpraktijk Den Haag?

Heb je een kinderwens, of ben je er net achter gekomen dat je zwanger bent en ben je daarom op zoek naar een verloskundigenpraktijk Den Haag en omgeving? Dan kun jij je aanmelden bij onze praktijk. We nodigen je graag uit voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.

Je kunt contact opnemen zodra je weet dat je zwanger bent of zwanger wil worden. Je hebt hier geen verwijzing van de huisarts voor nodig.

Aanmelden kan via onderstaande button of door telefonisch contact met ons op te nemen. We ontmoeten je graag in de praktijk.

Direct inschrijvenStel jouw vraag
Belverzoek indienen

"*" geeft vereiste velden aan

Spreekuuradressen

Maarsbergenstraat 42, 2546 SR Den Haag

Gezondheidscentrum Spoorwijk – Alberdingk Thijmstraat 85, 2524 HC Den Haag

Ketelstraat 1, 2516 VT Den Haag

HagaZiekenhuis – Els Borst-Eilersplein 275, 2545 AA Den Haag

Avondspreekuur op Maarsbergenstraat

Actief in:

Den HaagWateringenRijswijk

Contact informatie:

Tel inschrijven/vragen:06-19201326Tel spoedgevallen: Tel 06-22296740Email:praktijkotis@hetnet.nl

Copyright © 2022 Otis -  Privacy verklaring - Mogelijk gemaakt door Best4u Media B.V. - Sitemap