TUDÁSMENEDZSMENT PROJECT

A Grant Thornton Valuation Kft. 2016 októberében elindított kezdeményezésének fő céljai:

a professzionális értékbecslői szakma magas színvonalának megtartása, valamint további fejlesztése kiscsoportos képzések formájábanértékbecslői problémák felvetése, nemzetközi példákon keresztüli megoldási javaslatok felvetése, és hazai ajánlás kialakítása

A Grant Thornton Valuation Kft-ről:

A vállalat értékelő csapata 1990 óta működik Magyarországon, és 2016 óta a magyarországi Grant Thornton csoporton keresztül a Grant Thornton International tagja. Fő tevékenységei az alábbiak:

CégértékelésIngatlan értékbecslésGépek-, és berendezések értékbecsléseImmateriális javak értékbecsléseTranszferár dokumentációk elkészítéseMűszaki szakértés

Anyacégünk, a Grant Thornton a független könyvvizsgáló, adótanácsadó és tanácsadó társaságok egyik vezető nemzetközi hálózata. A Grant Thornton hálózathoz jelenleg több mint 47.000 munkatárs tartozik több mint 130 országban.

Bővebben a Grant Thorntonról

Legfrissebb híreink:

Csepreghy: 270 beruházást függesztett fel a kormány, 2100 milliárd forint értékben

telex.hu
Az Építési és Beruházási Minisztérium létrehozásának az egyik oka, hogy elfogytak a beruházási források, és erre reagálni kell – mondta Csepreghy Nándor, az Építési és Beruházási Minisztérium államtitkára a Portfolio Property Investment Forum konferencián az esemény sajtóközleménye szerint.
Tovább a teljes cikkre

Egyre kisebb lakást kapunk egyre több pénzért

realista.ingatlan.com
Egyre kisebbet kapunk egyre többért – ezt a kínálati képet mutatják a legfrissebb ingatlanstatisztikák. Az újépítésű lakóingatlanok alapterülete országos átlagban 2018 és 2022 között 11 négyzetméterrel csökkent és hasonló jelenség figyelhető meg a kiadásra kínált lakások esetében is. Az otthonok zsugorodásának jelenségét számos tényező befolyásolja, ezért az OTP Ingatlanpont szakértője szerint a trend még folytatódhat, de akár meg is törhet.
Tovább a teljes cikkre

Hatalmas “gémkapocs” épül az M7-es autópálya mellett

portfolio.hu
1 500 négyzetméteres ingatlanfejlesztés zajlik Budapest vonzáskörzetében az M7-es autópálya mellett található Sóskúti Ipari Parkban. A 100%-ban hazai tulajdonú Coninvest cégcsoport beruházása nem csupán cégközpontként szolgál majd, hanem az irodák mellett közösségi terek, oktató – és bemutatóterem, raktárak és design center is helyet kapnak. A beruházás alapkőletétele 2021 őszén történt, az átadás pedig 2023 tavaszára várható.
Tovább a teljes cikkre

Ez a megye az újgazdagok fellegvára: egekben az ingatlanárak, vajon mi lehet a titka?

hellovidek.hu
A HelloVidék idén is górcső alá veszi a magyar megyéket: sorozatunkban annak járunk utána, milyen fontosabb változások történtek az elmúlt egy évben. Másodikként Pest megye kerül sorra. Megvizsgáltuk, milyen demográfiai változások történtek a megyében, hogyan alakult a gazdasága, a munkaerő- és ingatlanpiaca, valamint mennyire vonzó a régió a belföldi és külföldi turisták számára.
Tovább a teljes cikkre

További hírek