Bureau JA - Bureau voor professionele & persoonlijke ontwikkeling.

Web Name: Bureau JA - Bureau voor professionele & persoonlijke ontwikkeling.

WebSite: http://www.bureau-ja.nl

ID:317055

Keywords:

voor,JA,Bureau,professionele

Description:


Skip to content

home

Stuur je carrière enambitie in de richtingdie jij wilt.

Bureau JA begeleidt mensen die met vertrouwen een stap willen zetten in hun loopbaan en ondernemers die hun ambitie waar willen maken. Wij ondersteunen jou om concreet te maken wat je wilt. Zodat je met vertrouwen kunt solliciteren naar je ideale functie of jouw onderneming de juiste kant op kan sturen.

Plan een oriënterend gesprek

Ben je nog bezig met wat jij wilt en waar jij goed in bent?
Lastig om de juiste beslissing te nemen in je carrière of voor je onderneming?
Moeilijk om je met overtuiging te presenteren naar anderen?

Niet gek dat je met deze vragen rondloopt. Maar lig je er ‘s nachts wakker van, dan wordt het tijd dat je nu in actie komt. Want niets doen, betekent blijven doen waar je geen energie van krijgt of die toffe baan en klanten aan je neus voorbij zien gaan.

Stel ons je vraag, dan vertellen wij hoe we je kunnen ondersteunen

Ondersteun mij in mijn loopbaanOndersteun mij als ondernemer Trainingen en meer

EVEN VOORSTELLEN

Wie wij zijn

Bureau JA bestaat uit Johan en Ariën. Twee enthousiaste begeleiders en trainers voor professionele ontwikkeling.

We zijn empathisch en gaan respectvol met je om en schuwen een portie humor zeker niet. Onze ruime ervaring binnen coaching, marketing en communicatie stelt ons in staat om je op meerdere vlakken te ondersteunen. Naast professionele ontwikkeling kunnen we je ook ondersteunen bij het opstellen van je CV en sollicitatiebrief of de teksten voor je LinkedIn-profiel. Met onze aanpak en methode hebben we al veel mensen begeleid in het zetten van stappen in hun carrière of hun onderneming. En dat is wat ons motiveert en ons beroep zo mooi maakt.

Ontdek wat we voor jou kunnen betekenen door NU
contact met ons op te nemen.

Plan een oriënterend gesprek

Hoe gaat het in zijn werk?

Bel of mail ons voor een oriënterend gesprek

In dit gesprek kijken we waar jouw ontwikkelbehoefte ligt. En we toetsen van beide kanten of we de juiste match zijn. Daarna besluiten we allebei of we JA zeggen tegen een traject. Dit gesprek is vrijblijvend en brengen we niet in rekening.

Start met jouw persoonlijke ontwikkeltraject

Voor jouw ontwikkeltraject stellen we een plan van aanpak op. Dit plan ligt niet kant en klaar in een lade maar maken we samen. Een persoonlijk plan van aanpak bestaat uit gesprekken, opdrachten en oefeningen. We houden je voortgang bij in je persoonlijk kompas en sturen bij als het nodig is.

Afronding van jouw
ontwikkeltraject

Jouw ontwikkeltraject ronden we af door na te gaan wat je hebt ontdekt en ontwikkeld. En we zetten een plan op waarmee je de komende tijd zelf aan de slag kunt. Na ongeveer 6 weken nemen we weer contact met je op om te horen hoe het met je gaat. Hiermee zorgen we ervoor dat de stappen die je hebt gepland ook werkelijk genomen gaan worden.

Plan een oriënterend gesprek

Wat onze klanten zeggen

Stephane

Soms zijn er van die momenten dat je als ondernemer een lastige uitdaging hebt. Dan kan je koppig door-modderen of iemand zoeken die jou kan ondersteunen bij het vinden van oplossingen. Ik wilde een volgende stap zetten met mijn bedrijf – OPTIEK ZIEN – het verwezenlijken van mijn wens om ZIEN te combineren met CORBEAU heren schoenen, op een manier die past binnen mijn waarden. Ik heb een individueel traject succesvol ondernemen gehad met Ariën. Als je niet graag over jezelf praat is het best even wennen. Ariën zorgde door zijn prettige en rustige aanpak direct voor een veilig gevoel. Zijn professionaliteit en openheid hebben mij er uiteindelijk toe gebracht dat ik flinke knopen heb doorgehakt en mijn wens in vervulling is gegaan.

Melati

Voor mijn onderneming – de Negen Sterren – heb ik deelgenomen aan de tweedaagse workshop Het DNA van mijn bedrijf. Aanvankelijk had ik geen dringende vraag voor de ontwikkeling van mijn onderneming, maar heeft de workshop met de mannen mij meer gebracht dan verwacht. Johan en Ariën nemen je mee de diepte in en komen op een plezierige manier tot de kern van je onderneming. Dit doen zij door scherpe vragen te stellen, actief te luisteren en je te ondersteunen in je reflectie. De workshop Het DNA van mijn bedrijf heeft ervoor gezorgd, dat ik meer focus aanbreng in de dienst die ik lever en duidelijke keuzes maak in mijn activiteiten.

Mirjam

Mijn merk is in 8 jaar tijd van een creatief idee uitgegroeid tot een stevig merk. Met op de achtergrond problemen met mijn gezondheid en een niertransplantatie. Toen ik na de transplantatie snel weer aan de slag wilde, ging dat niet zo soepel als ik verwacht had. Ik voelde me onzekerder in mijn functie als algemeen directeur, minder daadkrachtig. Iemand adviseerde mij Johan als coach. Na een plezierige kennismaking ben ik met hem aan de slag gegaan. Gesprekken, oefeningen… alles was bespreekbaar. Dat deed me erg goed. Johan liet ook regelmatig zijn eigen onzekerheden zien, dat maakt zijn werkwijze heel persoonlijk. Inmiddels voel ik mij weer sterk dankzij deze gesprekken, functioneer ik weer optimaal, maar nog steeds spreek ik Johan regelmatig. Fijn om als ondernemer met hem te sparren over zaken waar ik tegenaan loop. Johan is een professionele coach met kennis van zaken en een scherp inzicht, maar vooral ook een warm, plezierig mens!

Almira

Door een reorganisatie kreeg ik de kans om uit te gaan zoeken wat ik nu echt wil met mijn loopbaan. In een oriënterend gesprek met Ariën had ik direct een click en besloot ik met hem aan de slag te gaan. We hadden gesprekken over wat ik wil, wat ik belangrijk vind en waar ik goed in ben. Toen kwam ook Johan om de hoek kijken. Beide hebben mij geholpen bij het opstellen van mijn sollicitatiebrief en CV. En ten slotte hebben we met z’n drieën de training met vertrouwen op sollicitatie gedaan. Wat een leuke dynamiek hebben die twee. Af en toe liepen de tranen over mijn wangen, maar ik kreeg het wel voor elkaar om concreet aan te geven wat ik wil en kan. En ja, ik heb een nieuwe baan in de richting waar ik heen wil.

Adres gegevens

Amersfoortseweg 55
3941 EK Doorn
Nederland

ARIËN VOS

arien@bureau-ja.nl
06-57937066

JOHAN LUIJBEN

johan@bureau-ja.nl
06-41425966

Informatie

Algemene voorwaarden
Privacyverklaring

© Copyright 2022 Bureau JA | Website door BrandNewFresh.com | Ontwerp door Studio Zo Dus

Het DNA van mijn bedrijf

Scherp je CV en sollicitatiebrief aan

Quick scan van het DNA van mijn bedrijf

Plan een gesprek

Met vertrouwen op sollicitatie

We gebruiken cookies om ervoor te zorgen dat onze site zo soepel mogelijk draait. Als je doorgaat met het gebruiken van deze site, gaan we er vanuit dat je ermee instemt.OkPrivacyverklaring

TAGS:voor JA Bureau professionele

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Castillo Clavijo ·· Home ··

  WINES FROM THE HEART OF RIOJA LANDSCAPES OF RIOJA OUR WINESMONTE CLAVIJOYoung WinesCASTILLO CLAVIJOAged Wines ENJOY RIOJA WE FEEL RIOJA THE HEART OF R

Lato HR 2021 - coroczna konferen

  

konie, wszystko o koniach, rasy

   Toggle navigation

Zegarki szwajcarskie Bisset - of

  

Fundacja Gospodarki I Administra

  

Program Lojalnościowy Lindab In

   Masz pytania?
Skontaktuj się z nami! tel. 500 021 556
e-mail: klimatyzacja@lindab.com StartO ProgramieKatalog nagródF

Wentylacja, klimatyzacja, system

  +48 22 250 50 50|kontakt@lindab.com StartO firmieO Grupie Lindab Historia

Wentylatory - Rekuperatory - Wen

   OfertaWentylatoryWentylacja przemysłowaWentylatory promi

GreenMouse - Agencja Interaktywn

   sklepy strony serwery marketing portfolio kontaktBezpłatna wycenaPozytywne strony internetu... od 15 lat tworzymy sklepy i stro

C-community - Strategisch consul

   LinkedInT. 06 53 53 26 16 HomeOnze dienstenHet bureauOver RenataMijn blogsContactZoek Menu

ads

Hot Websites