DCM Agency | LinkedIn Leadgeneratie, Websites & Meer

Web Name: DCM Agency | LinkedIn Leadgeneratie, Websites & Meer

WebSite: http://www.dcmagency.com

ID:313441

Keywords:

LinkedIn,Agency,DCM,Leadgeneratie

Description:


+31 078 808 0138[email protected]
Selecteer een pagina

We helpen B2B bedrijven meer afspraken, leads & verkopen te krijgen via LinkedIn leadgeneratie

Wil je een 100% gratis en vrijblijvend LinkedIn resultaten consult?

JA! IK DOE MEE!

Hoe het werkt

IDEALE KLANT BEPALEN

Voordat we contact kunnen leggen met je potentiële klanten, moeten we eerst precies bepalen op wie we ons willen richten. We stellen je een paar vragen om jou en ons te helpen begrijpen met wie je graag zou samenwerken.

PERSOONLIJKE BERICHTEN STUREN

Na het schrijven van een reeks effectieve directe berichten, is het tijd om contact op te nemen met beslissingsnemers om je zakelijke activiteiten op een niet opdringerige, vriendelijke manier voor te stellen. Ze ontvangen je communicatie meteen in hun inbox.

CONVERTEREN NAAR AFSPRAKEN

Nu is het jouw beurt om zo’n 10-15 minuten per dag te besteden door je LinkedIn app te scrollen en te reageren op alle inkomende interessante leads. Denk aan mensen die je vragen om meer informatie via e-mail te sturen, een afspraak in te plannen, te bellen, etc.

LinkedIn leadgeneratie proces uitgelegd

FASE 1

Eerst moeten we je persoonlijke LinkedIn profiel gaan optimaliseren voor leads & verkopen. Dit is een heel belangrijke stap waar alles begint. Potentiële klanten zullen je LinkedIn profiel bezoeken, dus we moeten zorgen dat het zo is ingesteld dat het zoveel mogelijk leads, afspraken en klanten voor je bedrijf aantrekt. De drie belangrijkste optimalisaties zijn je headline, profielfoto, en achtergrondfoto. We zullen je helpen om dit voor je te optimaliseren.

De volgende stap van het LinkedIn leadgeneratie proces is het schrijven van een reeks van 3-4 directe berichten die we naar je potentiële klanten sturen. Bij het begin van de campagne stellen we je een paar eenvoudige vragen om je bedrijf beter te begrijpen. Met die informatie schrijven we een effectieve reeks berichten waar mensen ook echt op zullen reageren. Hoe het werkt is dat prospects die je connectieverzoek accepteren die directe berichten gaan ontvangen. Op deze manier stel je je bedrijf aan hen voor en breng je het gesprek op gang.

FASE 2

FASE 3

Na het optimaliseren van je LinkedIn profiel, het bepalen van je doelgroep, en het schrijven van de berichten beginnen we met het samenstellen van lijsten met leads met behulp van LinkedIn Sales Navigator. Deze lijsten zijn heel gericht omdat we gebruik maken van filters zoals plaats, bedrijfstak, functietitel, senioriteitsniveau etc. Dit om alleen mensen te bereiken die een geweldige potentiële klant kunnen worden. Zo krijgen we een lijst van beslissingsnemers van hoge kwaliteit om waardevolle relaties mee op te bouwen. Dit proces herhaalt zich net zo lang als je je LinkedIn leadgeneratie campagne wilt blijven uitvoeren.

Tijdens deze fase beginnen nieuwe prospects je connectieverzoek te accepteren. Zodra een connectie is geaccepteerd, schrapen we alle waardevolle details van nieuwe LinkedIn connecties voor je bij elkaar, inclusief naam, e-mailadres, website, telefoonnummer, bedrijf, functie & locatie. We zetten dit overzichtelijk in een Google Sheet zodat je altijd een makkelijk overzicht hebt van je meest waardevolle contacten die je bedrijf vooruit zullen helpen. Hier zie je, door LinkedIn leadgeneratie toe te passen, dat je lijst met relevante potentiële klanten die steeds verder groeit.

FASE 4

FASE 5 (Optioneel)

Als je het maximale uit je LinkedIn leadgeneratie campagne wilt halen, dan raden we je aan om ook via e-mail contact op te nemen met prospects die niet hebben gereageerd op je berichten op LinkedIn. Sommige mensen hebben het druk en vergeten nu eenmaal te reageren op LinkedIn, en zullen wel reageren via e-mail. We zullen je helpen om weer een effectieve berichtenreeks te schrijven, maar deze keer voor e-mail. Via één van je zakelijke e-mailadressen zetten we de conversatie voort met waardevolle contacten waarmee we op LinkedIn in contact zijn gekomen, om zo je conversies te maximaliseren.

Is LinkedIn leadgeneratie iets voor jou?

Hier is een van onze gewaardeerde Amerikaanse klanten waar we hen helpen om in contact te komen met nieuwe, belangrijke contacten in de Verenigde Staten. Deze potentiële klanten die we dagelijks benaderen zijn waardevolle potentiële klanten. Zoals je hier kunt zien op de screenshot, zegt onze klant dat hij een aantal voorstellen heeft gestuurd naar een aantal potentiële klanten.

Hoe zou het jou helpen als je een betrouwbare partner hebt die je elke maand consistent nieuwe leads stuurt?

Het enige wat deze specifieke klant doet is reageren op inkomende leads op LinkedIn, met hen in gesprek gaan wanneer dat interessant is, en vervolgens voorstellen samenstellen. Dit is precies hetzelfde proces waar wij je ook mee kunnen helpen. Wij helpen je nieuwe, waardevolle connecties op te bouwen en je helpt hen met de rest van het verkoopproces.

Waar DCM Agency voor staat

%

Alleen De Beste Marketingoplossingen

We werken elke dag hard, en herinneren onszelf er elke dag aan, dat we alleen de allerbeste digitale marketing oplossingen willen aanbieden waar ondernemers echt op kunnen vertrouwen. Dit om hen te helpen hun zakelijke doelen te bereiken.

%

Het Internet Kan Je Helpen Groeien

Als Millennial besloot CJ dat hij alles zou leren over sales en digitale marketing om bedrijven te helpen groeien in het digitale tijdperk. Als je het goed doet, is het internet het beste middel om je bedrijf uit te breiden.

%

Toegewijd Aan Jouw Succes

Ons team bestaat uit zeer gemotiveerde mensen met een geweldige werkethiek die altijd een stapje verder gaan om ervoor te zorgen dat onze klanten tevreden zijn. Wij willen dat je succesvol bent omdat wij je betrouwbare go-to marketing partner voor de lange termijn willen zijn.

%

Leren En Verbeteren Houdt Nooit Op

In 2017 kreeg CJ de kans om Operations Manager te zijn bij een succesvol digitaal marketingbureau. Hier heeft hij alles geleerd wat nodig is om te slagen in de digitale marketingwereld. Wij zijn verbonden met de beste marketeers ter wereld.

WIE ZOU EEN GRATIS LINKEDIN LEADGENERATIE CONSULT MOETEN AANVRAGEN?

– Als je een bestaand klantenbestand hebt maar op zoek bent naar uitbreiding en meer klanten voor je B2B business en bereid bent om 10-15 minuten per dag te spenderen aan het beantwoorden van inkomende LinkedIn leads

– Als je een gezond, succesvol bedrijf hebt dat al minstens een paar jaar actief is in de B2B omgeving

– Als je moe bent van het werken met marketingbureaus die hun beloften niet nakomen, wat ertoe leidt dat je nog steeds niet happy bent met je huidige (LinkedIn) leadgeneratie strategie

– Als je het gevoel hebt dat je wilt stoppen met het gebruik van LinkedIn zonder echte resultaten te behalen en je LinkedIn profiel wilt gebruiken als een echte business tool die nieuwe afspraken, sales & klanten op de automatische piloot binnenhaalt

– Als je gelooft dat marketing een investering is en weet dat het je kan helpen je bedrijf vooruit te helpen met de juiste strategie en de juiste mensen

WAAROM JE MET ONS ZOU MOETEN SAMENWERKEN…

1. Wij weten wat werkt op LinkedIn en kunnen je helpen om je echt te onderscheiden van jouw concurrenten en 99% van de mensen die LinkedIn gebruiken.

2. Wij helpen je een effectieve reeks van directe berichten te schrijven om de producten of diensten van jouw bedrijf te promoten op een non-pushy manier waar mensen ook echt op reageren.

3. Wij geven om onze klanten en zijn altijd goed bereikbaar. Verwacht snelle en duidelijke vriendelijke communicatie.

4. Wij zijn hier om jou te helpen je bedrijf te laten groeien en jou suggesties te geven over hoe je je marketing kunt verbeteren en je bedrijf verder kunt uitbreiden. Dus een echte marketingpartner.

5. We hebben met klanten over de hele wereld gewerkt, waaronder Nederland, USA, Thailand, Vietnam, om hen te helpen resultaten te behalen via LinkedIn leadgeneratie. Neem contact met ons op en laat ons weten waar je vandaan komt.

6. Wij houden van digitale marketing & sales systemen en zullen slimme lead generatie strategieën gebruiken waar je waarschijnlijk nog nooit van gehoord hebt.

Heb je hulp nodig met iets anders?

Websites

Het begint allemaal met een goede basis, de website van je bedrijf. Het moet worden opgezet op een manier om bezoekers om te zetten in klanten. Je website, een verkoopsysteem, moet functioneren als jouw beste verkoper die nooit moe wordt. Kom vandaag nog met ons in contact als je hulp nodig hebt bij het upgraden van je website.

MEER WETEN

Google Ads

Ben je op zoek naar meer gesprekken, afspraken en klanten voor jouw service-based business? Wij kunnen je helpen met het opzetten van een winstgevende campagne die je zal helpen een goede ROI te krijgen. Kom vandaag nog met ons in contact en ontdek hoe wij jou zo snel mogelijk aan meer telefoontjes en afspraken kunnen helpen.

MEER WETEN

Beoordelingen van klanten

Dankzij Ceesjan hebben wij er toch weer een paar nieuwe opdrachtgevers bij via de LinkedIn campagne.Marcel Wattez, Elim, Nederland

Eigenaar, Bouwnetwerk Noord B.V.

Ceesjan heeft voor mij een LinkedIn campagne opgezet en succesvol voltooid dat heeft geresulteerd in een groter dan verwacht aantal kwalitatief hoogwaardige leads in meerdere landen, die voor mij zeer waardevol zijn.

Door op deze manier gebruik te maken van LinkedIn, dankzij Ceesjan’s aanpak, is mijn netwerk enorm gegroeid in korte tijd. Indien je interesse hebt om nieuwe connecties in je doelgroep te vinden op een efficiënte manier, dan beveel ik van harte aan om contact met DCM Agency op te nemen.Sebastiaan Huisman, Ho Chi Minh City, Vietnam

Managing Director, DBHH Global Trading

Ik heb een paar jaar met CJ gewerkt, en sindsdien hier en daar met een aantal projecten. Er zijn maar weinig mensen die ik zo sterk vertrouw. Hij is uiterst gemotiveerd, heeft een geweldige werkethiek, en gaat een stapje verder om te zorgen dat klanten tevreden zijn.

Als je hulp nodig hebt bij het werven van klanten, zal hij een grote aanwinst voor je bedrijf zijn. Hier hoeft verder niets over gezegd te worden, CJ weet waar hij het over heeft, en stopt niet met werken tot zijn klanten resultaat hebben behaald.Daryl Rosser, Corby, Verenigd Koninkrijk

Eigenaar, Lion Zeal

DCM Agency heeft onze website gebouwd voor onze onderneming in Kazachstan. Dit was geen makkelijke klus in verband met tekstvertalingen en het plaatsen van de website op een Kazachstaanse host. Dit heeft DCM Agency allemaal op zich genomen en succesvol afgerond. Ze reageren altijd snel op e-mails en vragen. Niks is teveel gevraagd. Wij zijn erg tevreden met de website en hoe deze tot stand is gekomen. Wij raden DCM Agency dan ook zeker aan!Team J.Bouw B.V., Amsterdam, Nederland

J.Bouw B.V.

We hebben in de loop van de laatste jaren veel verschillende mensen ingehuurd, dus we kunnen met absolute zekerheid zeggen dat CJ boven de rest uitsteekt. CJ reageerde niet alleen zeer snel en professioneel met zijn werk en correspondentie met ons, maar hij was ook een geweldige luisteraar. Hij begreep precies wat we wilden en was in staat om iets te maken waar we erg blij mee waren, terwijl hij dit deed met minimale aanpassingen. Zeer aan te bevelen! Nogmaals bedankt CJ!Michael Carbone & Alice Bush, Montreal, Canada

Online Ondernemers, Michael Carbone

Onderneem snel actie! Deze maand hebben we nog maar een paar plekken vrij voor bedrijven die op zoek zijn naar geweldige resultaten door middel van onze bewezen digitale marketing strategieën.Klik hier om je plaats te reserveren voor een 100% gratis en vrijblijvend LinkedIn resultaten consult waarin we je een strategie aanraden om meer klanten te krijgen via LinkedIn.
JA! IK WIL GRAAG EEN GRATIS LINKEDIN LEADGENERATIE CONSULT

Over Ons

DCM Agency is opgericht door mij, Ceesjan (CJ) de Zeeuw. Wij helpen bedrijven internationaal aan meer klanten door ze te helpen groeien door middel van digitale marketing strategieën.

Contact Opnemen

Bel +31 78 808 0138 om je project direct te bespreken. Of WhatsApp +31 6 42412548. Je kunt ook een e-mail sturen naar [email protected] met je vragen en projectvereisten.

FacebookRSSDesigned & Developed By DCM Agency

TAGS:LinkedIn Agency DCM Leadgeneratie

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Digital Marketing & SEO Agency i

   ServicesSEO ServicesLocal SEOeCommerce SEOLink Building ServicesWordPress SEOShopify SEOPPC ManagementWebsite DevelopmentAnalytics and ReportingCo

Home - www.driveagency.it/

   VISION CONTATTI CAREERS BRANDIDENTITY WEBMARKETING

Home - Differens&reg; Digital Ag

  /*! elementor - v3.7.3 - 29-08-2022 */.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elementor-widget-image

Inikosoft - A Web Design & Digit

   ServicesBranding &#038; IdentityWeb Design &#038; DevelopmentSocial Media MarketingTraditional &#038; Digital MarketingReal

Full-Service Marketing Agency |

   From branding to digital, design, and strategy, you have to know where you want to take your company. We’re the team of experts to bring

The Best Escort Agency In Singap

  Skip to contentBest Singapore Escort | Social Escort Girls - SG VIP EscortsHomeAbout UsCareersPhoto GalleryFAQsContact UsLooking for a Singapore escor

Crazy Good Marketing - A Nationa

   Skip to content Brilliant Results Made EasyHomeServicesCompanyTeamCultureCareersBlogWorkContact Us MenuHomeServicesCompanyTeamCultureCareersBlogW

CODA: Creative Original Design A

   Matchstick GroupBrand DevelopmentWebsiteAnimation See Full Project Retail AssistWebsiteBlogBrand Development See Full Project PGMOL128 Page BookCreat

PR&#39;OMACO / маркетин

   Главная

Terminal Design Branding Agency

  

ads

Hot Websites