Etusivu - TMR Invest

Web Name: Etusivu - TMR Invest

WebSite: http://www.tmrinvest.fi

ID:311705

Keywords:

Etusivu,TMR,Invest

Description:


Uudet näkökulmat luovat uusia mahdollisuuksia.

TMR Invest on mukana mahdollistamassa kasvua – autamme yrityksiä ja sijoittajia pääsemään tavoitteisiinsa.

TMR Invest

TMR Invest on kuopiolainen sijoitusyhtiö, jonka liiketoiminta jakautuu yritysrahoitukseen, varallisuusvalmennukseen, sijoitusneuvontaan ja it-konsultointiin. Yhtiö toimii omistajana ja rahoittajana erityisesti startup-yrityksissä ja nuorissa kasvuyhtiöissä. Lisäksi liiketoimintaa tehdään muilla sijoitustuotteilla.

Tulevaisuudessa yhtiö tulee kasvamaan erityisesti sijoituspalveluiden tarjoajana. Tavoitteena on tarjota yrityksille ja yksityisille sijoittajille ratkaisuja, joiden avulla varallisuutta voidaan kasvattaa tehokkaasti, mutta halutulla riskitasolla pysyen.

Etsitkö rahoitusta lupaavalle yritysidealle tai resursseja kasvuun? Esittele suunnitelmasi: rahoitus@tmrivest.fi.

TLD Registry Ltd
TMR Invest on ollut osakkaana domain-kauppaa Kiinan markkinoilla tekevässä TLD Registry Ltd:ssä yhtiön perustamisesta lähtien. Vuoden 2017 osakeannissa TMR Invest kasvatti omistusosuuttaan suomalaisomisteisessa yhtiössä yli 10 prosenttiin.

Lue lisää

Asunnot / kiinteistöt
TMR Invest omistaa sijoitusasuntoja ja autopaikkoja Kuopion Saaristokaupungissa ja keskustassa. Asuntosijoittamista yhtiö on tehnyt vuoden 2016 alusta lähtien.

Lue lisää

Ropo Capital
TMR Invest on yksi suomalaisen laskun elinkaaripalveluihin erikoistuneen Ropo Capitalin omistajista. Yhtiön liikevaihto vuonna 2017 on n. 40 M€ ja joka kuudes lasku Suomessa välitetään Ropon kautta.

Lue lisää

3D Talo Finland Oy
Virtuaalitodellisuuden sisältöjä rakennus- ja koneteollisuuden tarpeisiin tuottava 3D Talo Finland Oy on TMR Investin omistuskohde. Kuopiolaisella yhtiöllä on hyvä kasvupotentiaali.

Lue lisää

Method Makia Oy
Hyvään oloon ja terveyteen keskittyvän Method Makian palveluvalikoimaan kuuluvat kehon omaa painoa hyödyntävä treeniohjelmisto sekä laihduttavat ja parantavat LCHF-ruokavaliot. TMR Invest on ollut yhtiön osakkaan maaliskuusta 2017 lähtien.

Lue lisää

TMR Invest on kumppani, jonka tärkein tehtävä on omistuskohteiden kasvun ja kehityksen tukeminen. Autamme yrityksiä menestymään ja kasvamaan täyteen potentiaaliinsa nopeammin.

-Tuomo Rissanen, CEO & perustaja, TMR Invest Oy

TMR Invest Oy, Käsityökatu 43, 70100 Kuopio | Y-tunnus 2713179-9 | puh. 044 3000 020

TAGS:Etusivu TMR Invest

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Etusivu | Askartelukauppa | Ta

  

Etusivu | Kotkan Lihamestarit

   Toggle navigation

Etusivu - Puhtaasti Kotimainen

   På SvenskaTietoa meistä EtusivuTuotteetChiliIdut ja versotKurkkuSalaatitSienetPaprikaTomaattiYrtitVihannesten säilytysRese

Etusivu - Laskutusohjelma yrityk

   Myynti: 029 1700 440

Etusivu - Päijät-Sote

   Ohita navigointi

Etusivu :: Taitokortteli / Taito

  

Etusivu - ALT

  Skip to content ExtranetFI / ENBoard of DirectorsContact information EtusivuALTTo

Etusivu | Työväenmuseo Werstas

  Avoinna ti-su klo 11-18 | Vapaa pääsy!MedialleRyhmilleOpastuksetKouluilleMuseolaukutTilavuokrausTilatTarjoilutYhteysEnglishSvenskaNäyttelytJuuri ny

Investors Heritage - Your Legacy

  Investors Heritage – Life Insurance Company.logomark{fill:#6FCBD9;}.wordmark{fill:#C2E6EF;}WealthAnnuitiesClient PortalInsurancePreneedAnnuitiesPrene

EURO LITE: properties, operati

  

ads

Hot Websites