PULS Help Autism
Anunț angajare: Manager comunicare de bine

Căutăm Manager de comunicare cu minte limpede și inimă deschisă :)Dacă îți place să comunici despre oameni care prin implicarea lor transformă viețile copiilor cu autism și ale familiilor lor, vino în Echipa Help Autism să construim împreună un viitor în care mințile aparte să facă parte în mod real din comunitate!

Read more
Meci caritabil fotbal american Bucharest Titans vs. AFC Zagora Titans

Împreună îi putem ajuta să aibă acces la materiale de terapie Bucharest Titans și ACF Zagora Titans se întâlnesc sâmbătă, 9 iulie ca să-și măsoareagilitatea, priceperea și inteligența în meciul caritabil de fotbal american dedicat copiilor care fac terapie în centrele Help Autism. Vino să te bucuri, alături de Help Autism, începând cu ora 10, la cel mai intens eveniment sportiv, pentru a contribui la terapia copiilor diagnosticați cu autism.

Citeşte mai mult
100 de ONG-uri în autism cer Guvernului României, Ministrului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate deblocarea banilor pentru decontarea terapiei
Comunicat de presăGeneral, 23 iunie 2022100 de ONG-uri în autism cer Guvernului României, Ministrului Sănătății și Casei Naționale de Asigurări de Sănătate deblocarea banilor pentru decontarea terapiei200 milioane lei au fost irosiți în anul 2021 din cauza incapacității autorităților competente de a elabora și implementa programul național de sănătate destinat persoanelor cu TSA, deși a fost reglementat încă din anul 2020 prin OUG nr.25/2020, iar ulterior prin OUG nr.145/2020.Această sumă era suficientă pentru acoperirea a 1,5 milioane de ședințe de terapie, peste 3500 de persoane fiind lipsite în mod nejustificat de accesul la terapia zilnică. Citeşte mai mult
7,5 milioane de euro vor ajunge la organizații nonprofit în anul 2022 cu ajutorul platformei Formular230.ro 

Peste 140 000 de români au folosit soluția dezvoltată de Help Autism pentru a redirecționa 3,5% din impozitul datorat pentru anul fiscal trecut către 3700 de asociații și unități de cult înscrise pe platformă.

Read more
Ziua Internațională a Conștientizării Autismului

De Ziua Internațională a Conștientizării Autismului, 100 de ONG-uri lansează campania O călătorie împlinită prin viață”

Cu prilejul Zilei Internaționale a Conștientizării Autismului marcată pe 2 aprilie, la inițiativa Autism Europe, Asociația Help Autism, alături de organizațiile din rețeaua RO TSA și Federația pentru Drepturi și Resurse pentru Persoanele cu Tulburări în Spectrul Autist (FEDRA), desfășoară campania “O călătorie împlinită prin viață”.

Citeşte mai mult
EMOHELP

Emoface și Help Autism lansează instrumentul de prim ajutor în comunicare pentru persoanele care intră în contact cu copiii și adulții cu autism veniți din Ucraina.

Emoface and Help Autism launch Emohelp - a communication instrument of first help for persons that are in contact with children and adults with autism coming from Ukraine.

Read more