Reparatii Frigidere București - tel 07FRIGIDER - Reparatii frigidere

Web Name: Reparatii Frigidere București - tel 07FRIGIDER - Reparatii frigidere

WebSite: http://www.reparatii-frigidere.com

ID:279038

Keywords:

Bucure,ti,Reparatii,Frigidere

Description:


Reparatii frigidere

 

      Daca frigiderul va creaza probleme si nu mai raceste corespunzator, ma puteti solicita pentru reparatii frigidere Bucuresti, aflate in post garantie tel. 0737 444 337. IMAGINI CU LUCRARI DE SERVICE LA FRIGIDERE.

Tehnician frigotehnist autorizat CUI-26374475 P.F.A. Opris Adrian, calificat postliceal in electronica si automatizari, certificat de catre Asociatia Generala a Frigotehnistilor din Romania in utilizarea freonilor, va stau la dispozitie in limita posibilitatilor pentru reparatii frigidere la domiciliu in Bucureşti.

Va rog frumos pentru o informare cat mai apropiata de defect,sa va aflati in apropierea frigiderului in momentul discutiei telefonice pentru a va pune cateva scurte intrebari legate de functionalitatea lui. Deasemenea m-ar ajuta si poze cu frigiderul sau combina frigorifica in cauza, pentru a-mi face o idee cat mai clara a naturii problemei tehnice aparute. Pe baza discutiei telefonice daca va pot ajuta cu reparatia frigiderului vom stabilii de comun acord o vizita, pentru o constatare si eventuala reparatie la domiciliul dvs.

Reparatii frigidere Bucuresti sector 4 Berceni Tineretului sos.Giurgiului sos.Oltenitei;

Reparatii frigidere sector 6 Drumul Taberei Militari Crangasi Giulesti Ghencea;

Service frigidere sector 3 Titan Dristor Ozana Nicolae Grigorescu Vitan Salajan Trapezului ;

Repar frigidere sector 5 Rahova Unirii Sebastian Sos.Alexandriei Salaj;

Reparatii frigidere Bucuresti sector 1 Banu Manta Ion Mihalache Pajura Bucurestii Noi Titulescu Calea Victoriei Dorobanti Turda Grivitei, pentru frigidere si combine frigorifice cu dezghetare automata sau no frost.

Asigur reparatii frigidere Arctic, Indesit, Ariston, Beko, Gorenje, Electrolux, Zanussi, Bosch si alte marci de utilizare casnica.

Deplasarea la domiciliu si constatarea defectului, în orice sector sau cartier din București 50 lei.

Pentru orice piesa inlocuita eliberez certificat de garantie.

Program Luni - Duminica 8.30 - 18.00

Preturi pentru diverse operatii de service frigidere:

Incarcare freon frigider,depinde de tipul freonului si volumul frigiderului 150-250 leiSchimbare termostat electromecanic 200-250 leiInlocuirea vaporizatorului la frigider sau diverse reparatii la instalatia frigorifica cu incarcare de freon 300-600 lei.Schimbare releu protectie sau releu pornire compressor 150 lei.Inlocuire filtru deshidrator instalatie frigorifica 100 lei. Curatare si desfundare instalatie frigorifica cu inlocuire filtru si reincarcare freon 300-350 lei.Schimbare ventilator frigider no frost 200-250 lei.Reparatie placa electronica 200-250 lei.Inlocuire compresor (motor)second hand la frigidere casnice,inclusiv incarcare freon si manopera 350-400 lei.Inlocuire senzori 200-300 lei.Schimbare compresor (motor) frigidere casnice cu compresor nou,manopera si incarcare freon in functie de volumul frigiderului 650-750 lei.

Diverse simptome ale defectarii frigiderelor:

1.Frigiderul functioneaza dar nu mai raceste.

2.Congelatorul raceste corespunzator dar, frigiderul nu.

3.Frigiderul se aude functionand cateva secunde dupa care se opreste.

4.Este aprinsa lumina in frigider, dar el nu functioneaza.

5.Frigiderul functioneaza si incepe sa se dezghete.

6.In compartimentul legume din frigider se aduna apa.

7.In frigider pe peretele din spate se formeaza un strat gros de gheata.

8.Cand bagati frigiderul in priza sar sigurantele.

9.In spatele frigiderului in partea de jos se simte miros de plastic ars.

10.Frigiderul functioneaza foarte mult si nu se mai opreste.

11.Curge apa de pe tavanul frigiderului in frigider, la frigiderele nofrost.

12.Nu se mai aprinde display-ul panoului de comanda.

13.Se aprind ledul sau led-urile de avertizare si nu mai raceste congelatorul.

14.Nu se mai aprinde nici un led si frigiderul nu porneste.

15.Frigiderul nu mai raceste iar congelatorul decat putin.

16.Frigiderul nu functioneaza si nici lumina nu se mai aprinde in interior.

17.Functioneaza si raceste frigiderul o perioada dupa care se opreste si se dezgheata.

18.Cand va intoarceti acasa gasiti frigiderul dezghetat si apa pe jos.

19.Congelatorul face prea multa gheata in partea de sus.

20.La frigidere tip no frost congelatorul functioneaza relativ corespunzator dar,frigiderul nu.

22.Tot la frigidere no frost se observa pe ultimul raft in congelator gheata formata sub ultimul sertar si frigiderul da semne ca nu functioneaza corespunzator.

23.La combinele frigorifice no frost in decursul timpului incep sa apara zgomote (uruieli sau trosnituri) in timpul functionarii.

Daca va regasiti intr-una din aceste situati, va trebui sa contactati o unitate care se ocupa cu  service frigidere sau un tehnician frigotehnist, pentru a remedia aceasta problema.

Cu cat amanati rezolvarea problemei aparute riscati, ca alte componente mult mai costisitoare sa fie afectate in timp.Mai puteti citi pe forum cateva pareri.

Pot efectua revizii perioadice la instalatii frigorifice. Pentru orice problema aparuta inclusiv depanarea frigiderului dumneavoastra va stau la dispozitie si voi incerca sa va ajut.

Ma deplasez pe baza unei solicitari din partea dumneavoastra  pentru reparatie frigider sector4, sector3, sector6, sector2, sector5 si sector1 in Municipiul Bucuresti.

Sfaturi pentru a evita o depanare la frigider:

 

Cand transportati un frigider este bine ca acest lucru sa se desfasoare cu el in pozitia verticala, daca este nevoie sa fie aplecat sau culcat (de evitat), acest lucru sa se faca cu usa in parte de jos.Frigiderul trebuie sa stea departe de surse de caldura (aragaz,balcoane sau ferestre unde bate soarele direct pe el) si nici in zone unde temperatura scade sub 7 grade Celsius (la frigiderele cu autodezghetare).Nu dezghetati fortat gheata cu obiecte ascutite,riscati strapungerea elementului de racire (vaporizatorul) si implicit pierderea freonului.Frigiderul are in spatele lui sau in peretii laterali un gratar (schimbator de caldura), cu ajutorul caruia se face transferul de caldura.Cu cat ventilatia de aer la acest gratar este mai buna cu atat racirea in frigider se realizeaza mai repede.De aceea incercati sa lasati minim 10 cm distanta fata de pereti, cand asezati frigiderul in camera.Periodic (2-3 luni) la frigiderele cu autodezghetare turnati 50 ml de apa cu otet pe scurgerea apei provenita din autodezghetare din frigider.In timp din cauza vaporilor de apa proveniti de la alimente in procesul de racire, acestia se depun sub forma de gheata, apoi topindu-se pe peretele frigiderului, curg pe acea gaurica. In timp ea se infunda datorita formarii pe furtun de mucegai, obturand scurgerea.Cand scoateti frigiderul din priza si el se afla in timpul functionarii, nu il introduceti imediat in alta priza sau la loc.Lasati minim 15 min. frigiderul scos din priza si dupa aceea il bagati din nou.Nu fortati frigiderul cerandu-i minimul de temperatura cu care este prevazut pe scala de gradatie sau display.O setare de temperatura medie sau eco este suficienta.Mentenanta la figiderele casnice chiar daca nu este obligatorie prin lege, este necesara dupa 3-4 ani de folosire. Eu si punerea in functiune o consider importanta, inclusiv reglarea setarilor frigiderului in functie de locatie si modul de amplasament,ar ajuta mult ca utilizatorii sa se poata bucura cat mai mult de combina frigorifica sau frigider sa poata evita defectiuni premature.

 

 

Vizionează video Reparatii frigidere in Bucuresti la domiciliu

Tehnician frigotehnist autorizat service reparatii frigidere Beko, Arctic, Whirlpool, Zanussi, Gorenje, Indesit, Bosch, Electrolux - 0737 444 337 sau 07FRIGIDER

Luni-Duminică 08:30 -18:00

Sediul social: Bd. Timisoara nr. 51, sector 6, București PFA CUI 26374475 

Zone deservire reparatii frigidere București sector 3, Titan, Salajan, Dristor, Ozana, Vitan, Vacaresti, reparatii frigidere sector 4, Tineretului, Berceni, Giurgiului, Aparatorii Patriei, Popesti-Leordeni, reparatii frigidere sector 1, Pajura, Aviatiei, Dorobanti, reparatii frigidere sector 2, Tei, Colentina,Pantelimon, Iancului, reparatii frigidere sector 5, Rahova, Uranus,Cotroceni ,Sebastian si reparatii frigidere sector 6 Drumul Taberei, Militari, Crangasi, Rosu, Giulesti ,Ghencea din Municipiul București, România

Protectia consumatorilor INFOCONS 0219551 site: anpc.ro

TAGS:Bucure ti Reparatii Frigidere

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Silk District, noul cartier al I

  

Tailoring cu Utilitate Moderna.

  "); } else { win._boomrl = function() { bootstrap(); }; if (win.addEventListener) { win.addEventListener("load", win._

Pàgines web i botiga online Lle

   EspañolCatalà Pàgines web i botiga online Lleida - P

Filarmonica de Stat Dinu Lipatti

   Skip to content Despre Noi Despre NoiCo

ARC Energy Research Institute -

  REQUEST A SPEAKERHOMECONTACTEnergy ChartsEnergy IdeasPodcastReportsIn The NewsLatest NewsPress ReleasesAbout UsAbout the InstituteMeet the TeamContact

RVDA Alberta | The Journey. The

   HomeRV ShowsCalgary RV EXPO &#038; Sale – BMO Centre – Stampede ParkEdmonton RV EXPO &#038; Sale –

Hotel Anne d'Anjou The Originals

   arrow-right arrow-left arrow-bottom arrow-top calendar

CROS MEDIA Solutions SRL tipar

  

Fortunatis

   Misiunea și obiect

Asociaţia Nationala pentru Cali

  HomeArii de expertizăProgram calitatea serviciilorProiecteNoutatiContactDespreAsociaţia Națională pentru Calitatea Serviciilor din Turism – ANCST

ads

Hot Websites