Online marketing bureau

Wil jij online beter vindbaar zijn? Dan ben je bij mij aan het juiste adres. Ik doe er alles aan om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter vindbaar word.

Website scan

Over mij

Hoi, mijn naam is Tijn! Mijn passie is het beter online vindbaar maken van bedrijven. Deze passie word elke keer weer groter als ik een klant 100% tevreden heb kunnen maken met een succesvolle online marketing campagne of een nieuwe website die volledig naar wens is.

Ik ben pas tevreden als jij dat ook bent. Ik zal er daarom altijd alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw bedrijf online beter vindbaar is en jij je nergens druk over hoeft te maken.

Wil jij graag meer informatie over wat online marketing voor jouw bedrijf kan betekenen? Neem dan gerust contact op en ik help je verder!

Neem contact op

Vrijblijvende website scan

Wil jij ook hoger in Google komen met jouw website? Vraag dan gerust een vrijblijvende website scan aan en laat mij jou verder helpen naar betere posities!

Mijn diensten

Ik ben gespecialiseerd in websites en alles wat daarmee te maken heeft. Ik ga graag de uitdaging aan en wil jouw onderneming daarom maar al te graag voorzien van een goede online marketing strategie en een professionele website op maat!

Mijn diensten bestaan uit SEO, SEA, het maken van websites en het beheren van websites. Hieronder vind je meer informatie over wat deze diensten voor jouw bedrijf kunnen betekenen.

Zoekmachine optimalisatie

Staat jouw website laag in de zoekresultaten van Google en zou je graag hoger willen scoren met jouw professionele website? Met zoekmachine optimalisatie zorg ik ervoor dat jouw website hoger in de zoekresultaten van google zal komen. Hiervoor gebruik ik onder andere linkbuilding.

Meer informatie

Zoekmachine adverteren

Hoger in de zoekresultaten willen komen en budget om te adverteren? ik maak onder andere gebruik van Google Ads en Google Shopping. Deze advertising systemen hebben namelijk enorm veel mogelijkheden en creëren altijd het beste resultaat!

Meer informatie

Website

Opzoek naar een professionele website volledig naar jouw smaak? Dan ben je bij mij aan het juiste adres! Ik zal er alles aan doen om ervoor te zorgen dat jouw onderneming met een professionele website op de kaart komt te staan.

Meer informatie

Website onderhoud

Bij een nieuwe website komt veel kijken, hosting, email, beveiliging, en snelheid. Veel ondernemers willen zich vooral focussen op het ondernemen, daarom bied ik het beheren van jouw professionele website aan in een overzichtelijk pakket.

Meer informatie

Mijncases

Ik ga samen met jou altijd voor het beste resultaat! Hieronder staan een aantal diverse cases van mijn klanten. Wil jij ook een succesvolle online marketing campagne of een professionele website die volledig naar jouw smaak is? Neem dan gerust contact op! Misschien staat jouw case hier binnenkort ook wel tussen.

SEO voor Megro KruidenBekijk de succesvolle SEO optimalisatie die ik heb verricht voor Megro Kruiden!Bekijk de caseSEA voor Van BaalBekijk de succesvolle Google Ads campagne van Van Baal!Bekijk de caseWebsite voor Desta ManagementBekijk de professionele website die ik heb gemaakt voor Desta Management!Bekijk de casePreviousNext

Vrijblijvende website scan

Wil jij ook hoger in Google komen met jouw website? Vraag dan gerust een vrijblijvende website scan aan en laat mij jou verder helpen naar betere posities!

Wat is online marketing?

Online marketing houdt in dat je jouw producten of diensten promoot via het internet. Meestal gebeurt dit via zoekmachines als Google en Bing. Het doel ervan is om potentiële klanten naar jouw website of webshop te trekken, zodat ze uiteindelijk jouw diensten zullen afnemen en je producten zullen kopen.

Dit kan op veel verschillende manieren en via allerlei kanalen. Voorbeelden hiervan zijn zoekmachine optimaliseren en zoekmachine adverteren.

Waarom is internet marketing zo belangrijk?

Online marketing is zo onwijs belangrijk omdat je volledige online vindbaarheid ervan afhankelijk is. Zonder online marketing ben je niet goed vindbaar in de zoekresultaten en kun je jouw producten of diensten moeilijk verkopen.

Om er dus voor te zorgen dat je jouw producten of diensten wel goed online kunt verkopen is het dus onwijs belangrijk om je online marketing goed op orde te hebben.

Wat doet een online marketing bureau?

Een online marketing bureau zorgt ervoor dat jouw website online vindbaar word via zoekmachines als Google en Bing. Dit doen we door zoekmachine optimalisatie en zoekmachine adverteren toe te passen.

Binnen deze onderdelen vind je weer tal van mogelijkheden waaronder de techniek van een website, linkbuilding, content, Google Ads en ga zo maar door. Al deze onderdelen zijn van belang om ervoor te zorgen dat jouw website online beter vindbaar wordt.

Een volledige online marketing strategie op maat!

Om ervoor te zorgen dat jouw website online beter vindbaar word is het belangrijk om een online marketing strategie te maken. Ik zal deze altijd volledig opmaat maken en afstemmen op jouw wensen.

Zonder online marketing strategie kan je niet goed bepalen waar je de focus op legt en waar je over een bepaalde periode wilt staan. Om dit dus goed te kunnen monitoren is het belangrijk om een online marketing strategie op maat te maken.

WatZeggenklanten

UITSTEKEND Gebaseerd op 3 recensies. Remon Hendriksen 2021-04-07 Geverifieerd Ik kan TLM Solutions echt aanraden voor iedereen. Tijn is een harde werker met een oog voor detail en alleen tevreden is met het beste. Tijn en ik heb hebben samen al veel succesvolle projecten gedaan en er gaan er zeker meer volgen. bas disveld 2020-10-09 Geverifieerd Zeer fijne samenwerking gehad met TLM Solutions! Schakelt snel en levert prima werk! Samen tot twee mooie nieuwe websites gekomen! Zeker een aanrader!

Wil jij meer informatie over mijn internet marketing bureau?

Wil jij graag meer informatie of vrijblijvend advies? Neem dan gerust contact met mij op en ik help je verder!

+31 6 22887900tijn@tlmsolutions.nl