Onvio - Specialist in het uitvoeren van Pentesten

Web Name: Onvio - Specialist in het uitvoeren van Pentesten

WebSite: http://www.onvio.nl

ID:271858

Keywords:

in,Specialist,Onvio,het

Description:


Uw informatiebeveiliging naar een hoger niveau

Wij onderzoeken alle aspecten van uw digitale beveiliging. Van netwerk tot Mobiele App, tot het bewustzijn van uw medewerkers. Onvio is dé specialist in het uitvoeren van penetratietesten en beschikt over ervaren en gekwalificeerde specialisten. Wij verbeteren de weerbaarheid van uw organisatie tegen digitale dreigingen.

Maak uw organisatie weerbaar tegen digitale dreigingen

IT systemen en processen zijn continu onderhevig aan veranderlijke dreigingen. Een sterke beveiliging én het toetsen hiervan zijn een absolute noodzaak om deze dreigingen het hoofd te bieden.

De specialisten van Onvio onderzoeken uw IT systemen en adviseren verbeteringen om uw organisatie digitaal weerbaar te maken.

De impact van digitale beveiligingsrisico’s blijft steeds verder groeien.

Verlies van (privacy)gevoelige data Disruptie van het bedrijfsproces Reputatieschade Financiële schade en boetes Voor wie wij werken

Onze diensten

Penetratietest

Een penetratietest is een ideale methode om de digitale beveiliging van uw gehele organisatie te testen en preventief te verbeteren.

Meer over penetratietesten

Social Engineering

De mens is vaak de zwakste schakel en kan de beste beveiligingsmechanismes tenietdoen. Test de awareness van uw medewerkers.

Meer over Social Engineering

Broncode audit

Met een broncode audit worden beveiligingsproblemen tijdens de ontwikkelcyclus vroegtijdig blootgelegd. Preventief uw applicatie veiliger maken.

Meer over broncode audits

Mystery Guest

Ontdek hoe een aanvaller op creatieve en vaak eenvoudige wijze fysieke toegang tot uw pand, IT systemen en netwerk verkrijgt.

Meer over Mystery Guest

Red Team

Red Team simuleert een realistisch aanvalsscenario waarbij elke mogelijke invalshoek en techniek benut wordt om toegang te krijgen.

Meer over Red Team

Inzet Specialisten

Met de inzet van de security specialisten van Onvio heeft uw organisatie direct de jarenlange kennis en kunde van experts tot haar beschikking.

Meer over Security Specialisten
Vrijblijvende offerte

Groot risico

In een enquête van Onvio geeft 65% van de organisaties aan dat verlies van data en digitale dreigingen de grootste risico’s vormen voor de reputatie van hun organisatie.

Onzeker

Terwijl 75% van de organisaties aangeeft dat ze niet zeker zijn of ze voldoende maatregelen nemen tegen de risico’s van digitale dreigingen.

Beveiliging is een continu proces

De specialisten van Onvio helpen organisaties door onderzoek naar risico’s en kwetsbaarheden in IT systemen en processen. Met verbeteradvies als resultaat wordt de beveiliging naar een hoger niveau getild.

De digitale wereld is dynamisch en continu in ontwikkeling. Beveiliging als onderdeel van het bedrijfsproces is noodzaak.

Bekijk onze klantcases

Wat is een Pentest

Het bouwen van een preventieve muur om aanvallers buiten de deur te houden is noodzakelijk. Met een Pentest worden uw systemen op kwetsbaarheden getest en worden risico’s blootgelegd.

Inzicht in zwakke plekken en kwetsbaarheden Preventieve maatregel Effectief de beveiliging verbeteren Risico’s en advies gekoppeld aan uw organisatie Wat is een Pentest?

Waarom kiest u voor Onvio

Onvio is een professionele, integer en betrouwbare partner die uw organisatie helpt om risico’s te identificeren en deze te minimaliseren.

Ervaren, gescreende en gecertificeerde senior specialisten Flexibele en effectieve aanpak Begeleiding van start tot eind Advies dat aansluit op uw bedrijfsprocessen Bekijk enkele referenties

Bent u nieuwsgierig naar de situatie binnen uw organisatie of wilt u sparren met een specialist? Wij gaan graag met u in gesprek.

Verstuur een bericht, bel +31 (0) 70 213 2533 of email info@onvio.nl.

Nieuws

The road to ethical hacking! OSCE3 tijdens mijn Research dag bij Onvio Toegang tot medische gegevens via Actuator Endpoints How I was able to hack the Dutch Government (NL) Antivirussoftware omzeilen voor Pentesten

©2022 Onvio - Specialist in het uitvoeren van een penetratietest / pentest

Bel 070 213 25 33

Bel 070 213 25 33

TAGS:in Specialist Onvio het

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Online marketing bureau, meer tr

  Skip to content Meer website bezoekersMeer leadsMeer sales

Vind de beste schoonmaakbedrijf

  Skip to content Alle schoonmaak bedrijvenBlogWaarop moet je een schoonmaakbedrijf selec

Goedkoop tassen bedrukken van go

   Chat met ons0599 414 212
info@depromotassenwinkel.nlHet product is aan de winkelmand toe

Content Power - Digital agency v

  HomeKlantportaalPlatformenCasesAanpakWerken bijOver onsnaar hoofdinhoudHomeKlantportaalPlatformenCasesAanpakWerken bijOver onscontactOnline groeien en

Information för dig som behandl

  

MedUniverse – We are the HCP en

  Skip to contentMedUniverseWhyHowFor WhomBusiness CasesAboutTeamContactCareerNewsMenuWhyHowFor WhomBusiness CasesAboutTeamContactCareerNewsWe are the H

CMRprint, print your CMR for fre

  CMRprintHomeMenuLogin#homeblock {display: block; width: 100vw;}.container-wrapper {top: 70px;}#left_frame {width: 840px;}#right_frame {width: -moz-cal

Bij PartsPoint draait alles om u

   Overslaan en naar de inhoud gaan

De beste maaimachine voor jou |

  Doorgaan naar inhoudHoofdmenuHomeGrasmaaiersMenu schakelenAccu GrasmaaierBenzine GrasmaaierBosmaaierElektrische GrasmaaierGrastrimmerHandgrasmaaierRob

Interactive Video Platform | Ivo

  +31 853 034 813BlogSupportAbout UsContactFeaturesCreateShareAnalyseAdd-onsSolutionsInteractive videoPersonalised videoMarketing videoE-Learning videoE

ads

Hot Websites