Etusivu - Suomen Kasviöljyt

Web Name: Etusivu - Suomen Kasviöljyt

WebSite: http://www.suomenkasvioljyt.fi

ID:270390

Keywords:

Suomen,Etusivu,Kasvi,ljyt

Description:


Siirry sisältöön

Suomen Kasviöljyt

Pellolta ruokapöytään

0

Camelinaöljy

Kotimainen kylmäpuristettu neitsytöljy.
Camelina® on Janakkalan Piensiemenen rekisteröimä tavaramerkki.

Tervetuloa verkkokauppaamme!

Voit tehdä helposti tilauksen kaupan kautta. Toimitamme tuotteita ympäri Suomen! Käy peremmälle kauppaamme alla olevasta linkistä.

TÄSTÄ OSTOKSILLE

Tietoa Camelinaöljystä

Camelinaöljy on terveysvaikutteinen, hyvänmakuinen jamonikäyttöinen ruokaöljy joka tutkitusti alentaa veren kolesteroliarvoja.

LUE LISÄÄ

Tuotteet

Meiltä saat lähellä tuotettua, kotimaista Camelinaöljyä eri kokoisissa pakkauksissa, unohtamatta luomu-öljyä sekä siemeniä.

TUTUSTU TUOTTEISIIN

Mitä on Camelinaöljy?

Camelinaöljy on terveysvaikutteinen, hyvänmakuinen jamonikäyttöinen ruokaöljy joka tutkitusti alentaa veren kolesteroliarvoja. Tätä kylmäpuristettua neitsytöljyä saadaan Suomessa viljellystä camelinan siemenistä (Camelina sativa).

Sydänystävällisessä camelinaöljyssä on erinomainen rasvahappokoostumus. Se on helppo, turvallinen ja luonnonmukainen omega-3-rasvahappojen lähde.

Toisin kuin useimmissa muissa kasviöljyissä, camelinassa omega-3-rasvahappojen osuus on omega-6:sta suurempi. Camelinan omega-rasvahapposuhde onkin parempi kuin esimerkiksi oliiviöljyssä.Lue lisää öljyn ominaisuuksista >>

Camelinaöljyn hyötyjä on tutkittu paljon

Tutustu tästä mitä on tutkittu ja millaisia tuloksia on saatu Euroopassa.

Suomen Kasviöljyt

Suomen Kasviöljyt on Janakkalalainenalkutuottaja, joka toimittaa tuotteita yksityisille henkilöille sekävähittäis- ja tukkumyyntiin. Olemme vuonna 2009 perustettu perheyritys. Viljelemme, puristamme, myymme ja markkinoimmekasviöljyävahvalla ammattitaidolla. Tarjoamme edulliset ja nopeat toimitukset kaikkialle Suomeen. Vuonna 2015 camelinaöljyllemme myönnettiinHyvää Suomesta -joutsenmerkkija kesäkuussa 2018 saimme oikeuden käyttääSydän- merkkiätuotteissamme

Voit tilata tuotteita ottamalla meihin yhteyttä! Soita tai lähetä viesti tekstiviestillä, sähköpostilla tai yhteydenottolomakkeella.

www.oivahymy.fi/yritykset

Suomen Kasviöljyt

Vanhamikkola 224
14200 TURENKI
040 568 5684
tarja@lehmuskanta.fi

TEE TILAUS

Ajankohtaista

Seuraa meitä!

Hallinnoi evästeiden suostumustaKäytämme evästeitä verkkosivustosi ja palvelumme optimoimiseksi.
ToiminnallinenAina aktiivinenTekninen tallennus tai pääsy on ehdottoman välttämätön oikeutettua tarkoitusta varten, joka mahdollistaa tietyn tilaajan tai käyttäjän nimenomaisesti pyytämän palvelun käytön, tai yksinomaan viestinnän välittämiseksi sähköisen viestintäverkon kautta.
AsetuksetTekninen tallennus tai pääsy on tarpeen laillisessa tarkoituksessa sellaisten asetusten tallentamiseen, joita tilaaja tai käyttäjä ei ole pyytänyt.
TilastotTekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan tilastollisiin tarkoituksiin.Tekninen tallennus tai pääsy, jota käytetään yksinomaan anonyymeihin tilastollisiin tarkoituksiin. Ilman haastetta, Internet-palveluntarjoajasi vapaaehtoista suostumusta tai kolmannen osapuolen lisätietueita pelkästään tähän tarkoitukseen tallennettuja tai haettuja tietoja ei yleensä voida käyttää tunnistamaan sinua.
MarkkinointiTeknistä tallennustilaa tai pääsyä tarvitaan käyttäjäprofiilien luomiseen mainosten lähettämistä varten tai käyttäjän seuraamiseksi verkkosivustolla tai useilla verkkosivustoilla vastaavia markkinointitarkoituksia varten.
Hallitse vaihtoehtojaHallinnoi palveluitaHallitse myyjiäLue lisää näistä tarkoituksistaAsetukset{title}{title}{title}

TAGS:Suomen Etusivu Kasvi ljyt

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Hyvämäen Mehustamo - Etusivu

  EtusivuTuotteetPalvelutJälleenmyyntipaikatOta yhteyttä
Etusivu

Mehustamo on perustettu vuonna 1997 ja se sijaitsee Kouvolassa Elimäellä.
Mehustam

Etusivu - Lallin Lammas Oy

  Lallin Lammas OyOlemme vuonna 1998 perustettu lampaisiin ja vuohiin erikoistunut nykyaikainen liha-alan laitos.PalvelutTeurastamoLihanleikkaamoMaisema

Etusivu - Jyvällä hyvistä jau

   Etusivu Tuotteet Reunasalon Mylly Yhteystiedot Kuvia Tarvitset uudemman ver

Etusivu - Visit Varkaus

   suomiEnglishРусский Valitse taustav

Etusivu - Hämeenlinnan Osuusmei

   Skip to content

Keskisen mylly - ETUSIVU

  &#9776; VALIKKO ETUSIVU TIETOA RAAKA-AINEISTA TUOTTEET RESEPTEJÄKAURASUSHIKAURARESEPTITPUUROTSALAATITRUUATLEIVONNAISETJÄLKIRUUAT VERKKOKAUPPA +- Tat

Kasvisgalleria - Juustoportti

  

Etusivu - Varkauden Aluelämpö

  Siirry sisältöön ValikkoYritysVastuullisuusHae sponsorointitukeaVuosikertomuksetKaukolämpöTaloyhtiöille ja yrityksilleAsiakaskokemusEnergiate

Etusivu - Orimattilan kaupunki

  Hyppää sisältöön ORIMATTILA Facebook Instagram Youtube Karttapalvelu Hakux Avaa

Etusivu / Jaakkolan tila

  Marja-, hunaja- ja mehiläisvahatuotteet Jaakkolan Tila on kotkalainen maatila. Löydät meidät
Kymijoen varrelta

ads

Hot Websites