KortInfo - NIRAS’ webGIS-system KortInfo

Web Name: KortInfo - NIRAS’ webGIS-system KortInfo

WebSite: http://www.kortinfo.net

ID:269221

Keywords:

NIRAS,KortInfo,system,webGIS

Description:


WebGIS - KortInfo

NIRAS’ webGIS-system KortInfo håndterer og illustrerer geografiske data. Det giver overblik i både offentlige og private virksomheder.

Hjem Sektorer Data & Digitalisering WebGIS - KortInfo

KortInfo er en webbaseret kortløsning (webGIS), som er udviklet af NIRAS. KortInfo gør det nemt at administrere og vedligeholde kortbaserede data samt at anvende dem i forskellige kortløsninger. WebGIS-platformen løser mange forskellige opgaver for både offentlige og private virksomheder - for eksempel ved at præsentere mange forskellige typer af data på kort, ved at håndtere avancerede analyser samt ved at vedligeholde data, som har en geografisk relation.

KortInfo samler data fra mange forskellige kilder – både fællesoffentlige geodata samt egne data. Uanset dit datagrundlag hjælper vi med at skabe overskuelige kort til blandt andet hjemmesider, sagsbehandling i kommuner og forsyninger eller som procesværktøj i projekter.

Digitalt kort skaber overblik

Med det digitale kort KortInfo har deltagere og arrangører altid fuldt og opdateret overblik over festpladsen til Folkemødet på Bornholm.

Digitalt kortsystem kaster lys over store mørketal for trafikuheld

Efter seks skadestuer i Jylland er begyndt at registrere de mindre trafikuheld, som ofte ikke anmeldes til politiet, har kommunerne og politiet fået et bedre grundlag for at målrette deres indsats for bedre trafiksikkerhed. En digital kortløsning hjælper projektet på vej.

Vores produkter

KortInfo som Geodata Center Editering Ejendomsopslag Integrationer Grundsalg Tabelvindue Uheldsregistrering KortInfo Forsyning Search One Search Dokumenthåndtering Metadata Management Join-relationer og grafer Kollecto

Tilmeld KortInfo nyhedsbrev

Hold dig opdateret med nyheder om KortInfo.

Få kompetent rådgivning og sparring

KortInfos kompetente hold af GIS-konsulenter, projektledere, teknikere og softwareudviklere står altid klar til at hjælpe med KortInfo-relaterede opgaver samt opgaver inden for webGIS og GIS-data.

Vi kender vores kunder rigtig godt! Fordi vi gennem vores faglighed og erfaring har god indsigt i kundens behov, kan vi som regel hurtigt foreslå en GIS-løsning gennem kendskab til mulighederne i KortInfo samt fællesoffentlige data og standarder.

Det giver dig som kunde en sikkerhed for, at vi kan stille det rigtige hold uanset opgaven, samt at vi yder værdiskabende rådgivning og foreslår løsninger baseret på dyb faglig ekspertise inden for webGIS og kortløsninger.

Desuden er vi en del af et stort konsulenthus, så vi kan altid trække på 2.400 kolleger med specialistviden inden for forskellige fagområder som forsyning, miljø, infrastruktur, byggeri, industri og meget andet.

Workshops og undervisning

Vores kunder efterspørger ofte hjælp til at omsætte en faglig problemstilling – eller arbejdsgang – til en KortInfo-løsning.

En tilgang, vi ofte benytter, er at holde faglige workshops eller levere undervisning, hvor der helt fra start er ’hands-on’ på kundes egne data. Dermed bliver en workshop eller et undervisningsforløb en del af din konkrete projektløsning – og ikke blot et forløb du skal igennem, inden du kan tage fat på den reelle udfordring.

Udvikling af løsninger, der passer til dig

Vi laver også skræddersyede KortInfo-løsninger, der understøtter særlige behov eller imødegår udfordringer, som er specifikke for din organisation. Sådan et forløb med udvikling af ekstra moduler foregår altid i tæt samarbejde med dig som kunde.

Vi kan naturligvis også hjælpe med opsætning af integrationer til andre fagsystemer.

Ved at vælge KortInfo får du fuld valuta for pengene.

Support

KortInfosupporten er bemandet med NIRAS' GIS-konsulenter, som gennem daglig kontakt med kunder er velinformerede om dine behov og udfordringer.

Du får hurtigt hjælp via vores helpdesk via email eller telefon.

Supporten er bemandet alle hverdage mellem 8:00 og 16:00. Fredag 8:00 til 15:30.

Vil du vide mere?

Mikael Kræpping

Afdelingsleder, Projektleder Certified Scrum Pro

Aarhus, Denmark

+45 8732 5812

Realising your sustainable potential

NIRAS A/S

Sortemosevej 193450 Allerød 48104200 niras@niras.dk

CVR-nr. 37295728

Projekter Indsigt Karriere Om NIRAS Kontorer Medarbejdere Nyheder Arrangementer Databeskyttelse

TAGS:NIRAS KortInfo system webGIS

<<< Thank you for your visit >>>

Websites to related :
Hotel Booking Engine | Reservati

  

Spiruline française naturelle/

   Offerts en France dès 65 € 100% secure Facebook

Haushälterin gesucht | Nanny ge

  Home Unternehmen Grunds&auml;tze Arbeitgeber Hauspersonal Bewerber Offene Stellen Verwaltung R

braun-steine GmbH | Innovative S

   ProdukteHaus + GartenAlle ProduktePflastersteineTerrassenplattenÖkologische BelägeKlinkerformateHolzstruktursteineMauern / Böschung / SichtschutzP

ARMS &#8211; Automated Reefer Ma

  Salta al contenuto/*! elementor - v3.6.8 - 27-07-2022 */.elementor-widget-image{text-align:center}.elementor-widget-image a{display:inline-block}.elem

MES UK Marine Electronic Systems

  DROPDOWN MENUHomeHistoryWhat we doProjectsRecent ProjectsDesign & ConsultancyService & Spare PartsProductsNavigation Bridge SystemsNavigation Distribu

Berardi bullonerie, systèmes de

  KanbanUp EVOFrançaisRechercheItalianoEnglishDeutschFrançaisРусскийPolskiEspañolMenuQui sommes-nous ?SecteursCatalogue de produitsProduits a

Berardi bullonerie, systemy moco

  KanbanUp EVOPolskiSearchItalianoEnglishDeutschFrançaisРусскийPolskiEspañolMenuO nasSektoryKatalog produktówPowiązane produktyUsługiInforma

Berardi bullonerie, Befestigungs

  KanbanUp EVODeutschSucheItalianoEnglishDeutschFrançaisРусскийPolskiEspañolMenuWir über unsBranchenProduktkatalogÄhnliche ProdukteServicelei

Verpackungsmaschinen Hersteller

  

ads

Hot Websites