Tisztelt Véleményező!

Tájékoztatjuk, hogy Társaságunk elkészítette módosított Üzletszabályzat tervezetét, melyet honlapján véleményezésre közzé tesz. NYÍRSÉGVÍZ Zrt. – Véleményezés alatti üzletszabályzat kattintva töltheti le a véleményezendő üzletszabályzat tervezetet, melyre az uzletszabalyzatnyirsegviz [dot] hu címre várjuk szíves észrevételeit.

További információ Tisztelt Véleményező! tartalommal kapcsolatosan

Tájékoztatás

Tájékoztatjuk tisztelt felhasználóinkat, hogy 2022.07.22-én (pénteken) Kisvárdai ügyfélszolgálati irodánk technikai okok miatt zárva tart.
Személyesen az állandó ügyfélszolgálati irodában (Nyíregyháza, Vay Á. krt. 4-6. 3. emelet) az Üzletszabályzatunkban rögzített feltételek mellett intézhetik ügyeiket.

További információ Tájékoztatás tartalommal kapcsolatosan

Víztolvajt fogott Nyíregyháza környékén a rendőrség

Nagyon komoly probléma a víziközmű - szolgáltatók, így a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. számára is a szabálytalan vízvételezés, azaz a vízlopás. A helyzetet még jobban súlyosbítja, hogy jelenleg már több napja hőségriadó van érvényben és az a vízmennyiség amit az egyik helyen ellopnak amásik helyen hiányozhat. A törvény védi a közérdekű üzemeltetők működését, az okozott kárt minden esetben meg kell téríteni és a közműszolgáltatás veszélyeztetése akár 8 évig terjedő börtönbüntetéssel is járhat. A most feltárt esetben a kár értéke több százezer Ft!. A NYÍRSÉGVÍZ Zrt.

További információ Víztolvajt fogott Nyíregyháza környékén a rendőrség tartalommal kapcsolatosan

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. kézi földmunkás-segédmunkás munkatársakt keres

További információ A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. kézi földmunkás-segédmunkás munkatársakt keres tartalommal kapcsolatosan

TÁJÉKOZTATÁS vízhiányról

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt. értesíti tisztelt Felhasználóit, hogy 2022.06.09-én csütörtökön, 08:00 órától 15:00 óráig ideiglenes vízhiány várható Nyíregyházán, a Szabolcs út - Bethlen Gábor út - Széchenyi út közötti szakaszon. Az érintett területen a társaság munkatársai lajtoskocsi segítségégével biztosítják az az ivóvíz ellátást. Megértésüket, türelmüket előre is köszöni a NYÍRSÉGVÍZ Zrt.

További információ TÁJÉKOZTATÁS vízhiányról tartalommal kapcsolatosan

ÁLLÁSHIRDETÉS

További információ ÁLLÁSHIRDETÉS tartalommal kapcsolatosan

FELHÍVÁS

A NYÍRSÉGVÍZ Zrt., mint Ajánlatkérő „Szalma beszerzése a NYÍRSÉGVÍZ Zrt. területén” tárgyban közbeszerzési eljárást indított, amelyre ajánlattevők jelentkezését várja. A közbeszerzési eljárás anyagai az https://ekr.gov.hu oldalon EKR000505002022 azonosító szám alatt érhetők el. Ajánlattételi határidő 2022.05.16. 10:00 óra.

További információ FELHÍVÁS tartalommal kapcsolatosan

Vegyen részt új nyereményjátékunkban- E-SZÁMLA

További információ Vegyen részt új nyereményjátékunkban- E-SZÁMLA tartalommal kapcsolatosan

Tájékoztató - 2022.03.21

További információ Tájékoztató - 2022.03.21 tartalommal kapcsolatosan

Közlemény Nyitva tartás változásról - 2022. március

További információ Közlemény Nyitva tartás változásról - 2022. március tartalommal kapcsolatosan

Oldalak

123456789…következő ›utolsó »